ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης: Στο στόχαστρο του Απόλλωνα Λεμεσού ο Ντιγκινί και της Φενερμπαχτσέ ο Ιντέγε



Σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης, ο Ντιγκινί έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλων Λεμεσού από τον Ιούλιο, ενώ στην Τουρκία μιλάνε για διαπραγμάτευση της Φενερμπαχτσέ με τον ατζέντη του Ιντέγε.


Έχοντας ως δεδομένο ότι το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ο Ντιγκινί, ζύγισε όλα τα ενδεχόμενα και φαίνεται ότι η νέα χρονιά θα τον βρει στην Κύπρο. Ο Αρης από την πλευρά του, θα κάνει μία προσπάθεια έστω και τελευταία στιγμή μήπως και τον πείσει να παραμένει αλλά τα πράγματα φαίνονται να είναι ξεκάθαρα.

Όσον αφορά τον Ιντέγε, τι συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει ότι έχει και αυτός την πολυτέλεια να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει. Στην Τουρκία μιλάνε για συμφωνία κοντά στα δύο εκατομμύρια ετησίως, καθώς ο Μουρίκι θα αποχωρήσει από την Φενέρ και ψάχνει αντικαταστάτη.

Όπως όλα δείχνουν, η ζημιά που έκανε το ban στον Άρη είναι μεγάλη, καθώς ήδη πολλοί ποδοσφαιριστές του φαίνεται να ψάχνουν νέο σταθμό στην καριέρα τους και στην Αλκμήνης, ψάχνουν να βρουν λύση ούτως ώστε να λυθεί το πρόβλημα και να υπάρξει χρόνος για τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code