ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ:Τα καλύτερα έρχονται

Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε στην εφορία ένα ποσό κοντά στα 11 εκατομμύρια δίνοντας έτσι στον δικέφαλο του βορρά την δυνατότητα να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Στις 12 Μαΐου του 2015 ο Ιβάν Σαββίδης πίνει το πιο ακριβό τσάι της ιστορίας και ο ΠΑΟΚ ελεύθερος πλέον μπορεί να κοιτάξει τους αντιπάλους του στα μάτια,να σηκώσει το ανάστημά του και να διεκδικήσει κύπελλα και πρωταθλήματα.Οι επιτυχίες δεν άργησαν να έρθουν με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τον πρώτο του τίτλο στην Σαββίδη εποχή στον τελικό του Βόλου,ακολούθησαν άλλα δύο κύπελλα Ελλάδος και ενα πρωτάθλημα το 2019 ενώ φωνάζει δικαιολογημένα για το πρωτάθλημα του 2018 το οποίο του το έκλεψαν οι ομάδες της Αθήνας κερδίζοντας τον στις δικαστικές αίθουσες.
Πέντε χρόνια μετά ο ΠΑΟΚ έχει γιγαντωθεί,έχει γίνει μόνιμος διεκδικητής του πρωταθλήματος με τους αντιπάλους του να προσπαθούν να τον κερδίσουν με όλες τις εξωαγωνιστικές δυνάμεις τους μην έχοντας το σθένος να τον κοντράρουν στα ίσα.
Ο ΠΑΟΚ πλέον δέχεται πόλεμο όχι μόνο απο τον Ολυμπιακό αλλά και από τον συμπολίτη του Άρη σε έναν πόλεμο ο οποίος είναι γεμάτος ψέματα και προπαγάνδα με στόχο να σταματήσουν αυτό το ποτάμι που ξεκίνησε αλλά πλέον το βλέπουν και οι ίδιοι πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι θα συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος καθώς τον πρώτο και τον δυνατό όλοι τον κυνηγάνε,δηλώνει ενωμένος και έτοιμος για αυτόν τον πόλεμο με τον κόσμο να δείχνει την απόλυτη στήριξη του γνωρίζοντας πως τα καλύτερα έρχονται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code