ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ένας «Ολλανδός» με ασπρόμαυρη καρδιά



Ο Γιάννης Μυστακίδης, θα είναι κάτοικος Ολλανδίας για ακόμα ένα χρόνο, αφού έβαλε την υπογραφή του για την επέκταση του συμβολαίου του, με την ομάδα (2ης κατηγορίας) της Ντε Γκράαφσαπ.Ο Θεσσαλονικιός επιθετικός σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έδειξε απόλυτα ευχαριστημένος:

«Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της ομάδας μέχρι το 2021.Ο στόχος της ανόδου στην κορυφαία κατηγορία, μου δίνει έξτρα κίνητρο και όλοι μαζί θα δώσουμε τα πάντα γι' αυτό».


Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής , πρωτοπήγε στην Ολλανδία τον Ιανουάριο, όταν και συμφώνησε για το επόμενο εξάμηνο με την Ντε Γκράαφσαπ.Τα προηγούμενα 6 χρόνια, ο Μυστακίδης ήταν μέλος του ΠΑΟΚ, με τον οποίο δέθηκε ιδιαίτερα και εμείς θα σας θυμίσουμε τον τρόπο που θέλησε να αποχαιρετήσει τον Δικέφαλο του Βορρά.

«Αγαπητή οικογένεια του ΠΑΟΚ, σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια!Πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη για όσα μου προσέφερε!Νιώθω περήφανος που επιστρέψαμε μαζί στους τίτλους ξανά!Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τους φυσιοθεραπευτές και τους φροντιστές.Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ, το χρωστάω σε αυτόν τον απίθανο λαό που με έκανε να νιώθω ο,τι κάθε Κυριακή παίζαμε στην Τούμπα!Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ».






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι μοναδικοί τίτλοι σου μας κινούν να διαβάσουμε το παντα ενδιαφέρον άρθρο σου. Και πόσο μάλλον όταν αναφέρεσαι σε Έλληνες παίκτες κ σε πολύ γνωστές ομάδες!!Γιώργο Ιωαννίδη αυτό που περιμένουμε από σένα είναι άρθρα που να αφορούν ελληνικες ομάδες!!⚽🇬🇷

 




Ad Code