ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι τελευταίες εξελίξεις στον Άρη


Ο χρόνος τρέχει σαν τρελός και ο Άρης δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα πράγματα είναι κρίσιμα και δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.


Στα αγωνιστικά, σιγά σιγά Ματίγια και Μπα μπαίνουν στους ρυθμούς της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα ενώ, ο Έμαν συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις μέχρι να φανεί πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει.

Ο Άγγελος Χαριστέας, συζητάει με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι ούτως ώστε να δει με ποιους θα υπάρξει διαπραγμάτευση επέκτασης.

Η Fifa, έδωσε τα στοιχεία για τον λόγο που ο Αρης δέχτηκε αυτό το ban για μεταγραφές τονίζοντας ότι επειδή δεν άλλαξε το σήμα, το όνομα και οι οπαδοί, υπάρχει συνέχεια του συλλόγου αυτού.

Ενώ σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα, ο Ιμπέ, ο οποίος αγωνίστηκε στους κίτρινους την περίοδο 2012-13, διεκδικεί 200 χιλιάδες ευρώ από την ομάδα λόγω οφειλών προς αυτόν.

Ετσι, ο Άρης προσπαθεί να βρει τρόπο να αποφύγει την τιμωρία στο CAS, ούτως ώστε να χτίσει με ηρεμία και πλήρης αφοσίωση το ρόστερ της επόμενης σεζόν, με τον Μίκαελ Ένινγκ να οδηγεί το τιμόνι της ομάδας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code