ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης: Όλα τα σενάρια για πώληση Σάσα, Φετφατζίδη και Ροζ


Οι κιτρινόμαυροι, μετά και το ban το οποίο μέχρι στιγμής του δένει τα χέρια σε οποιαδήποτε κίνηση εμπορική, μεταγραφή ποδοσφαιριστή, δανεισμό, ακόμη και να προβιβάσει παίκτες από την ακαδημία, ψάχνει κάποια λύση.


Ο Άγγελος Χαριστέας, εκμεταλλεύτηκε τις γνωριμίες του και ζήτησε διευκρινήσεις από την Fifa και οι απαντήσεις που πήρε ήταν ότι έχει δικαίωμα επέκτασης συμβολαίου πριν την λήξη τους, αλλά και ενδεχόμενες πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Το μεγάλο δίλημμα για τον Άρη είναι σίγουρα το γεγονός ότι 14 συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου και πρέπει σίγουρα να υπάρξει μία συγκεκριμένη στρατηγική των ανθρώπων της ομάδας, ούτως ώστε με ποιους θα κρατήσει από αυτούς. Απλά εδώ, τα πράγματα μπλέκονται, καθώς δεν πρέπει να βιάζονται στον Άρη. Εφόσον το CAS τον δικαιώσει άμεσα, υπάρχει χρόνος.

Απλά τι κάνουν στον Άρη τώρα; Επέκταση συμβολαίων ή υπομονή μέχρι να βγει η οριστική απόφαση; Σίγουρα είναι δύσκολο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, Καρυπίδης και Χαριστέας θα συναντηθούν σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου για να συζητήσουν εφ όλης της ύλης. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που έχουν ακουστεί ως πιθανή μεταγραφικοί στόχοι αρκετών ομάδων και αυτό εξετάζεται στην παρούσα φάση από την διοίκηση των Κίτρινων.

Ο λόγος για τους Λούκας Σάσα, Γιάννη Φετφατζίδη και Λίντσεϊ Ροζ. Ο Σάσα, έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο και έχει ρήτρα μεταγραφής 600 χιλιάδες ευρώ για ομάδες του εξωτερικού και 1,2 εκατομμύρια ευρώ για ομάδες εντός συνόρων. Αυτό σημαίνει ότι για να τον αγοράσει κάποια ομάδα πρέπει να δώσει τα συγκεκριμένα πόσα.

Ο Φετφατζίδης, φημολογείται ότι θα φέρει πρόταση το καλοκαίρι, αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα είναι και δικό του θέμα εάν θα αφήσει τον Άρη ή όχι. Στο στρατόπεδο των Κιτρινόμαυρων υπάρχει αισιοδοξία ότι εάν πωληθεί θα είναι πολύ θετικό για την ομάδα και θα φέρει μεγαλύτερο ποσό σε σύγκριση με Σάσα και Ροζ.

Τέλος όσον αφορά τον Λίντσεϊ Ροζ, υπάρχει ενδιαφέρον από Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ερυθρό Αστέρα, χωρίς όμως κάποια επίσημη πρόταση. Από την άλλη πλευρά συνδέεται και με πρωτοσέλιδα εφημερίδων του Ολυμπιακού. Κοστολογείται στο ένα εκατομμύριο και αν και εφόσον έρθει αυτή η πρόταση θα πωληθεί. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code