ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ηρακλής: ο Χρόνης Παπαβραμίδης δηλώνει ενδιαφέρον


Ο κατασκευαστής Χρόνης Παπαβραμίδης και νυν παράγοντας του Αγροτικού Αστέρα, ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τον Ηρακλή σύμφωνα με το Metropolis 95,5 και τον Κυριάκο Θωμαΐδη.


Σύμφωνα και με τις πληροφορίες του Βασίλη Μάστορα, ήδη υπάρχουν ομάδες από την Superleague 2 που διαπραγματεύονται για το ΑΦΜ τους και τώρα με τον κορονοϊό θα γίνουν ακόμη ποιο πολλές. Αλλά, μέχρι στιγμής τα ονατα βρίσκονται σε στάδιο διερεύνησης.

Τις εξελίξεις, επιβεβαίωσε ο σύμβουλος της διοίκησης Σάκης Χαντζόγλου, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα του, αλλά είπε επειδή γνωρίζει καλά από κατασκευές θα χτίσει τον Ηρακλή από την αρχή. Δεν είναι Σαββίδης ούτε Μαρινάκης, αλλά θα βοηθήσει σημαντικά τον Ηρακλή. Οι διαπραγματεύσεις για ΑΦΜ  και τώρα σιγά σιγά κάνουμε συζητήσεις επειδή βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν και το κράτος δεν είναι πρόθυμο να βοηθήσει, ενώ δεν μπορούμε να πούμε ακόμη το όνομα του ανθρώπου που ενδιαφέρεται.

Θα σηκώσουμε μόνοι μας τον σταυρό και όπως έκανε και ο Χριστός, σταυρώθηκε αλλά αναστήθηκε ενώ ο Ηρακλής όχι. Στην αρχή αυτής της φράσης ανέφερε ότι είναι ασέβεια. Με τον Ηρακλή όμως, σταυρώθηκε αλλά δεν αναστήθηκε ούτε αυτός, ούτε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα και να μεγαλώσει ο αριθμός των ομάδων της Superleague, για να έχουν την δυνατότητα ομάδες με κόσμο να βρίσκονται εκεί και να γίνει το ποδόσφαιρο καλύτερο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code