ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χολέβας:«Δεν ήμουν ευχαριστημένος στη Γουότφορντ, δεν σκοπεύω να συνεχίσω εκεί»

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο Χοσέ Χολέμπας στη Μάνια Ζαχαριουδάκη και στο Sportsnewsgreece, μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί, για τις επιτυχίες του στον Ολυμπιακό, την εμπειρία απ΄την Εθνική Ελλάδος, το πέρασμα του από τη Ρόμα, καθώς και για την πορεία του από την τωρινή του ομάδα, Γουότφορντ.

Αναλυτικά:

για τον κορωνοϊό: « Είναι πολύ απλός ο τρόπος που αντιμετωπίζω όλο αυτό. Προσπαθώ να μένω σπίτι όσο μπορώ και βγαίνω έξω μόνο για να προπονηθώ, απλά για να διατηρούμαι σε φόρμα».

για το πέρασμα του απ΄τη Ρόμα: « Άφησα την Ελλάδα μετά από σερί επιτυχημένες χρονιές για να πάω στη Ρόμα και είχα μία υπέροχη χρονιά εκεί. Έμαθα όμως δύο πράγματα εκεί, την καλή αλλά και την κακή πλευρά του ποδοσφαίρου».

για τις αναμνήσεις του απ΄ τον Ολυμπιακό: « Είχα τέσσερα υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό, μου άρεσε πολύ εκεί και έμαθα πολλά πράγματα επίσης. Είχα δίπλα μου φανταστικούς παίκτες, προπονητές, γενικά όλο το προσωπικό team του Ολυμπιακού. Εκεί έμαθα τα περισσότερα πράγματα για την καριέρα μου, ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου».

για την Γουότφορντ: « Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν και πολύ χαρούμενος εδώ, αλλά η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, αρκετά ισχυρό, οπότε πρέπει να βρίσκεσαι σε υψηλό επίπεδο για να παραμείνεις σε αυτό, οπότε και εγώ αυτό έκανα. Ακόμα και σε ένα μικρό κλαμπ όπως είναι είναι η Γουότφορντ, που δεν έχει πολλούς μεγάλους παίκτες, όπως για παράδειγμα εγώ, ο Περέιρα, ο Μπερχάμι, ο Γκόμες, ο Καπού, ο Iγκαλό. Δεν θα συνεχίσω εκεί αλλά δεν θα σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο ακόμα».

για την Εθνική Ελλάδος και την περιβόητη σκηνή με την φανέλα: « Ο μόνος λόγος που έβγαλα τη μπλούζα μου τότε ήταν γιατί ήμουν πολύ τσαντισμένος για την ήττα και μερικοί δεν έδειξαν το ίδιο πάθος στο γήπεδο. Δεν έχω κάτι παραπάνω να πω, παρά μόνο ότι ήταν τότε μία θλιβερή ημέρα και ήμουν πού θυμωμένος. Αλλά ποτέ δεν έριξα κάτω τη φανέλα μου, αυτά είναι βλακείες, τη φανέλα μου θα την πετούσα μόνο στους υπερήφανους θαυμαστές».

η άποψη του για το ελληνικό πρωτάθλημα: « Η αλήθεια είναι ότι για το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορώ να σου πω τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή με όλα αυτά τα προβλήματα που συμβαίνουν τριγύρω, μπορώ όμως να σου πω για τους Έλληνες οπαδούς, οι οποίοι έχουν πολύ πάθος και λατρεύουν το ποδόσφαιρο. Μπορώ να πω ότι είναι από τους καλύτερους φιλάθλους που έχω γνωρίσει».

για το αν κρατάει επαφές με παλιούς του συμπαίκτες: « Πάντα κρατάς κάποιες επαφές με κάποιους αλλά σύντομα σταματάει αυτό, καθώς μετά χάνεστε, παίρνει ο κάθε ένας το δρόμο του και ξεχνάει».

για την εμπειρία του στην Premier League: « Αισθάνομαι υπέροχα. Δεν έχει σημασία το που παίζεις σε ποια ομάδα ή σε ποιο πρωτάθλημα. Η Premier League είναι το μεγαλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, αλλά είναι το πως αισθάνεσαι για το σώμα σου και εγώ βρίσκομαι ακόμα σε φόρμα, οπότε γιατί θα πρέπει να σταματήσω; Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός γραμμένος σε χαρτί για μένα».

για τα μελλοντικά του πλάνα: « Αγωνίζομαι ήδη στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα, αλλά δεν θα σταματήσω έως το σώμα μου να μου δείξει πως δεν αντέχει άλλο. Και αυτό θα είναι όταν δεν θα μπορώ να τρέξω πια ή να κρατήσω τους ίδιους μου ρυθμούς, τότε θα πω ότι σταματάω. Αλλά έως τώρα μπορώ να τα κάνω όλα αυτά γι΄αυτό και συνεχίζω».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code