ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανανέωσε στη Μαύρη Θύελλα ο "Αλενατόρε"


Mε μια λιτή ανακοίνωση, η Καλαμάτα ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Αναστόπουλος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2020, έπειτα από την αναμενόμενη κοινή συμφωνία των δύο πλευρών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση τoυ συλλόγου:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Αναστόπουλο για τα επόμενα 2 χρόνια. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!».

Ο ισχυρός άνδρας των Μεσσηνίων, Γιώργος Πρασσάς, είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον  έμπειρο τεχνικό και είχε εκδηλώσει την επιθυμία να υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας τους, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και ο 62χρονος κόουτς σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο «Αλενατόρε» αποκάλυψε ότι συμφώνησε για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, σε όποια κατηγορία κι αν βρίσκεται η ομάδα:

«Μίλησα με τον Γιώργο Πρασσά και συμφωνήσαμε για την νέα χρονιά, σε όποια κατηγορία και να παίζει του χρόνου η Καλαμάτα. Θα συνεχίσω με σκοπό να την πάμε, να γυρίσουμε τη Μαύρη Θύελλα εκεί όπου ανήκει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στον φυσικό της βέβαια χώρο», δήλωσε αρχικά στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Προσωπικά είμαι εναντίον να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, κυρίως για λόγους υγείας όλων μας που συμμετέχουμε σε αυτό. Επίσης το κόστος όλων των ομάδων αυτής της κατηγορίας στο να προετοιμαστούν κατάλληλα για να ξεκινήσουν πάλι τους αγώνες τους, αλλά και να δημιουργήσουν τις υποδομές προκειμένου να μπορούν να είναι ασφαλείς και να προφυλαχθούν από τον φονικό αυτό ιό θα είναι πολύ μεγάλο, δυσβάσταχτο θα έλεγα για ένα σύλλογο της 3ης επαγγελματικής μας κατηγορίας της χώρας μας. Πάνω απ’ όλα λοιπόν είναι θέμα υγείας και μάλιστα πολύ μεγάλο…».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Αναστόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της «Μαύρης Θύελλας» στο μέσο της τρέχουσας σεζόν, διαδεχόμενος τους Βασίλη Βούζα και Σάκη Θεοδοσιάδη.

Εκτός από την Καλαμάτα, ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού έχει δουλέψει και στους Πανελευσινιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανσερραϊκό, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Κέρκυρα, Άρη, Εθνικό Αστέρα, Ιωνικό, Καβάλα, ΟΦΗ, Ατρόμητο, Πλατανιά και Πανιώνιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code