ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καλή η Κίνα, αλλά σαν την Αγγλία δεν έχει!


Φίλε Καναβάρο λες ψέματα.Επισκέφτηκες την Μύκονο και μας μιλάς για Αγγλίες και Κίνες;
Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έρχεται πιο συχνά (Καλαμάτα, Κρήτη, Σαντορίνη) και έχει πάρει γεύση... από τον νόστιμο γύρο μας και από τις ομορφιές της χώρας μας.


Ξέρω ρε Φάμπιο, είσαι προπονητής πια (Γκουανγκτζού Εβεργκράντε) και μιλάς για το ποδόσφαιρο.Άσε μας όμως να διαφημίσουμε και λίγο την Ελλάδα.Μόνο ο Αντετοκούνμπο θα το κάνει;Σίγουρα κάθε χώρα έχει την χάρη της, τα αξιοθέατα της και τις δικές της ομορφιές.Άλλωστε γούστα είναι αυτά.

Πάντως άκουσα πως είσαι φαν της Πρέμιερ Λιγκ και θα ήθελες να κοουτσάρεις έναν Αγγλικό σύλλογο.Πες μας δύο λόγια σχετικά με αυτό.

«Ελπίζω μία μέρα να βρεθώ στην Πρέμιερ Λιγκ.Εδώ στην Κίνα προσπαθώ να βελτιώσω την τακτική μου και γενικότερα τις ιδέες μου για το ποδόσφαιρο.Φυσικά είμαι σε έναν από τους καλύτερους Ασιατικούς συλλόγους, ωστόσο στο μέλλον θέλω να δοκιμάσω στην Ευρώπη και ειδικά στην Αγγλία».

Ο Φάμπιο Καναβάρο, ο τελευταίος αμυντικός που κατέκτησε (2006) την χρυσή μπάλα, μας μίλησε στη συνέχεια για την συμπάθεια του, σε Κλοπ και Γκουαρντιόλα:

«Μου αρέσει η νοοτροπία του Γιούργκεν, όπως μου αρέσει και η κουλτούρα του Πεπ γύρω από το άθλημα γιατί πάντα ζητάει πίεση είτε με την κατοχή της μπάλας, είτε χωρίς αυτή.Όμως πρέπει να έχεις τον έλεγχο του αγώνα και να προσπαθείς να κερδίσεις.Αυτό μετράει στο ποδόσφαιρο.Οι νίκες και το αποτέλεσμα.Έχω τις δικές μου τακτικές και ελπίζω μία μέρα να τις δείτε».

Υ.Γ. Υπάρχουν φήμες πως η συμπατριώτισσά σου, Μόνικα Μπελούτσι, θα έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Αθηναϊκό θέατρο, για να υποδυθεί την Μαρία Κάλλας.Να μια ευκαιρία, να μας ξαναεπισκεφτείς Ιταλέ παικταρά...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σήμερα εκτός την πολύ ωραία συνέντευξη που βλέπουμε, το ωραίο χιούμορ έβαλες κ χρώμα Ελλαδας.🇬🇷Γιώργο Ιωαννίδη ότι γράφεις το απογειωνεις ακόμα κ μια απλή συνέντευξη ενός προπονητή κ αυτό θέλει ταλέντο!!🙏✍️✍️

 




Ad Code