ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ:Μήπως ζητάει πολλά ο Μαουρίσιο;

Ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες με τις ανανεώσεις συμβολαίων να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Η αρχή έγινε με τον Βιεϊρίνια ακολούθησε ο Μάτος και τώρα φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ κάνει προσπάθεια να τα βρει με τον Βραζιλιάνο κεντρικό μέσο Μαουρίσιο με την περίπτωση του να δείχνει εξαιρετικά δύσκολη.
Ο Μαουρίσιο ήρθε στον ΠΑΟΚ πριν από 3 χρόνια με ελεύθερη μεταγραφή υπογράφοντας ένα συμβόλαιο πάνω από 1.000.000€ τον χρόνο με τον Δικέφαλο του βορρά να περιμένει από τον ποδοσφαιριστή να γίνει ο ηγέτης της ομάδας στη μεσαία γραμμή δείχνοντας το ταλέντο του αλλά και τις ηγετικές του ικανότητες.
3 χρόνια μετά ο Μαουρίσιο συζητάει για την ανανέωση του συμβολαίου του ζητώντας πάνω-κάτω τα ίδια χρήματα,όμως αυτό φαίνεται πολύ δύσκολο όχι μόνο εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί σε όλο τον κόσμο αλλά και οι εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή δεν δικαιολογούν τις απαιτήσεις του.
Ο Μαουρίσιο δεν έδειξε σε κανένα σημείο πως είναι αυτός που θα ηγηθεί στη μεσαία γραμμή και αυτό οφείλεται στους συνεχόμενους τραυματισμούς (κάθε χρόνο έχει μακροχρόνιους τραυματισμούς) αλλά και στις μέτριες εμφανίσεις του στα περισσότερα παιχνίδια,με όλα αυτά να έχουν ως συνέπεια ο ρόλος του ηγέτη της μεσαίας γραμμής να περνάει στον Μίσιτς ο οποίος έκανε μια καταπληκτική χρονιά.
Οι απαιτήσεις του Μαουρίσιο είναι υψηλές και είναι σίγουρο πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει καλύτερο ποδοσφαιριστή με τα ίδια χρήματα αρκεί ο δικέφαλος του βορρά να είναι μεθοδικός και να πάρει τις σωστές αποφάσεις.
Όπως και να έχουν τα πράγματα οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού με επικεφαλής τον Άμπελ Φερέιρα θα πάρουν τις αποφάσεις τους και μέσα στις επόμενες ημέρες αν όχι ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code