ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Να χτίσει πάνω στο αμυντικό δίδυμο της Σεντ Ετιέν θέλει η Άρσεναλ

Μετά την φετινή πέρα για πέρα αποτυχημένη σεζόν , η Άρσεναλ αναμένεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της και ειδικά στον αμυντικό τομέα.

Πιο συγκεκριμένα , σύμφωνα με Γαλλικά μέσα ενημέρωσης η κανονιέρηδες  εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του 19χρονου εξαιρετικά ταλαντούχου κεντρικού αμυντικού της Σεντ Ετιέν , Γουέσλει Φοφανά , τον οποίο προορίζουν για παρτενέρ με τον νυν συμπαίκτη του Γουίλιαμ Σαλιμπά , ο οποίος είναι ήδη αγορασμένος από την Άρσεναλ και αγωνιζόταν σαν δανεικός στην Γαλλική ομάδα. Με τις αμυντικές αδυναμίες να αποτελούν άλυτο πρόβλημα , οι διοικούντες της Άρσεναλ θεωρούν ότι αξίζει να ποντάρουν στο ταλέντο και στην χημεία που έχουν αποκτήσει την φετινή σεζόν οι δύο ανερχόμενοι κεντρικοί αμυντικοί οι οποίοι έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες ενός προπονητή που είχε δουλέψει στο παρελθόν στο Αγγλικό πρωτάθλημα , του Κλοντ Πιελ.

Τώρα , από το περιβάλλον του Φοφανά βγαίνει προς τα έξω η θέληση του να παραμείνει για τουλάχιστον ακόμα έναν χρόνο αποζημιώνοντας την ομάδα της Σεντ Ετιέν για την πίστη και την εμπιστοσύνη της στο ταλέντο του οπότε για την ώρα η κατάληξη της ιστορίας του αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Με ύψος 1.90 , ο Γάλλος αμυντικός είναι πολύ καλός στο εναέριο παιχνίδι ενώ η ταχύτητα που διαθέτει του δίνει τη δυνατότητα να σταματά γρηγορότερους επιθετικούς ή μέσους με τον εκρηκτικό διασκελισμό που διαθέτει σαν κύριο προσόν του σώματος του.

Να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για τον 19χρονο αμυντικό έχει δείξει και η ομάδα της Έβερτον από την Αγγλία με τον Φοφανά τη φετινή σεζόν να μετρά 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 2 τέρματα , ενώ η χρηματιστηριακή του αξία στο μεταγραφικό παζάρι αγγίζει τα 6 εκατομμύρια ευρώ αλλά η Σεντ Ετιέν σίγουρα θα ζητήσει πολλά περισσότερα από αυτή την τιμή επειδή το συμβόλαιο του παίκτη είναι πολυετές και τελειώνει το καλοκαίρι του 2024.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code