ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Εάν κολλήσει παίκτης, θα πάθει ζημιά στους πνεύμονες και ίσως τελειώσει η καριέρα του»

Αυτή την δήλωση που αν μη τι άλλο σόκαρε έκανε λίγο πριν το restart της Bundesliga, ένας από τους κορυφαίους γιατρούς στην Γερμανία.
Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Βίλεμ Μπλοκ, από το Αθλητικό Πανεπιστήμιο της Κολωνίας έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Υπάρχει ένας φόβος ότι οι κορυφαίοι αθλητές ενδέχεται να δουν το επίπεδο απόδοσής τους να πέφτει και να μην επιστρέφουν ποτέ σε αυτό.Γενικά, η φυσική κατάσταση, το ανοσοποιητικό και το καρδιομυικό σύστημα των τοπ αθλητών, σημαίνει πως το ρίσκο για αυτούς είναι χαμηλό.

Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή εάν μικρές μολύνσεις, ή ακόμα και ήπια συμπτώματα, δεν προκαλούν ζημιά, όπως μικρές ουλές στους πνεύμονες μετά από φλεγμονή.

Αυτή η ζημιά μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη ή μπορεί να διαρκέσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα πριν φτιάξει το σώμα. Είχαμε ήδη παίκτες που μολύνθηκαν στην Ευρώπη και θα ξέρουμε σύντομα αν θα επιστρέψουν στο 100%. Οι παίκτες δεν είναι σε απόλυτη καραντίνα, είναι με τις οικογένειές τους, ακόμα και αν τους έχουν κάνει συστάσεις για να περιορίσουν τις επαφές τους. Και υπάρχουν επίσης κίνδυνοι κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Θα γίνουν τεστ σε όλους, αλλά δεν δουλεύουν τέλεια όλα τα τεστ για τον κορονοϊό. Υπάρχει ένα σχετικά μεγάλο περιθώριο λάθους».

Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής η Γερμανία μετράει 7.700 θανάτους και 172.239 κρούσματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code