ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χουάν Κρούζ ο αντί Ινσούα


Ο 24χρονος αριστερός μπάκ Χουάν Κρούζ, στα ραντάρ του Τσάβι Ρόκα.
Ο Ισπανός μπάκ, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Έλτσε και είναι πολύ ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού. Ο Κρούζ φέτος έχει 27 συμμετοχές και 8 ασίστ στην Segunda division.

Από τον Φεβρουάριο ο Τσάβι Ρόκα, προετοιμάζει με μεγάλη προσοχή και υπομονή τις μεταγραφικές λίστες του εν όψει του καλοκαιριού, εξετάζοντας και πολλές «ψαγμένες», όσο και… άγνωστες στο ευρύ κοινό περιπτώσεις. Η θέσεις των μπάκ, μαζί με αυτή των εξτρέμ είναι αυτές που καίνε τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού. Για αυτό έχει ετοιμάσει μια λίστα γεμάτη, ανάλογα και με το μπάτζετ που θα του δώσει η διοίκηση του τριφυλλιού.

Ο Χουάν Κρούζ, έχει στο συμβόλαιο του που τελειώνει το καλοκαίρι, υπάρχει οψιόν ανανέωσης και για την επόμενη σεζόν, ίδιος δεν δέχεται να «ενεργοποιηθεί» (η συμφωνία είναι διμερής), λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Έλτσε και των υψηλών περικοπών που προτάθηκαν προ ημερών στους παίκτες της, οι οποίοι έκαναν αποχή απ’ τις προπονήσεις.

Ο παίχτης έχει κασέ κοντά στις 160.000€- έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες της LaLiga. Προ δύο ημερών μάλιστα, ισπανική ιστοσελίδα επιβεβαίωσε ότι ένας ελληνικός σύλλογος και η Μπέτις, είναι εκείνοι που έχουν δείξει ως τώρα το πιο έντονο ενδιαφέρον, όλα αυτά δυσκολεύουν την περίπτωση του, όμως ο Ρόκα παρακολουθεί την περίπτωση του και το όνομα του το παρακολουθεί, με προσοχή μεγάλη ο Ρόκα και το όνομα του ενδέχεται να παίξει σημαντικά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code