ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κούλθαρτ: " Νομίζω πως η απόκτηση του Φέτελ θα ήταν λάθος για την Μερσέντες"



Ο Σεμπάστιαν Φέτελ σύμφωνα με τον Ντέιβντ Κόυλθαρτ, δεν θα ήταν καλή επιλογή για την Μερσέντες, αφού μόνο τριβές θεωρεί πως θα προκαλέσει στην ομάδα.

Ο Φέτελ δεν τα βρήκε με την Φερράρι και την επόμενη σεζόν ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής θα συνεχίσει μακριά από την Ιταλική ομάδα. Οι φημολογίες και τα σενάρια έχουν την τιμητική τους, με την Μερσέντες να είναι μια από τις ομάδες στις οποίες θα μπορούσαν να βρεθεί την επόμενη χρονιά.
Ο βετεράνος Ντέιβιντ Κούλθαρτ εξέφρασε τις αντιρρήσεις του, λέγοντας στο Sportsmail πως: "Νομίζω πως ( η απόκτηση του Φέτελ) θα ήταν λάθος για την Μερσέντες. Με τον Λιούις, έχουν κάποιον που να κερδίζει grands prix και πρωταθλήματα. Το να φέρνεις τον Σεμπ για να βάλεις ανταγωνισμό στον Λιούις, δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις.Αν δείτε ανάλογες περιπτώσεις στον αθλητισμό, οι πολυνίκες δεν χρειάζονται τον ανταγωνισμό από ένα τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητή για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Νομίζω πως ο Φέτελ θα μπορούσε να είναι ενοχλητικός και για την ομαλή πορεία της ομάδας".
Ο Κούλθαρτ συνέχισε λέγοντας πως: " Νομίζω ότι αν πρόσφερε τις υπηρεσίες του χωρίς χρήματα, τότε φυσικά το διοικητικό συμβούλιο της Μερσέντες θα έπρεπε να εξετάσει σοβαρά την περίπτωση του και επίσης είναι σημαντικό το να έχει ένα Γερμανό οδηγό στην ομάδα. Αλλά απλώς δεν μπορώ να φανταστώ πως θα αγωνίζονταν, αφού το δίδυμο Βάλτερι-Λιούις μοιάζει ως το πιο αποτελεσματικό για να κερδίσει ένα ακόμγ πρωτάθλημα.Και οι δύο οδηγοί δεν μπορούν να κερδίζουν, οπότε θα δημιουργηθούν μόνο προβλήματα όπως έχει δείξει η ιστορία όταν στην ομάδα υπάρχουν δύο μεγάλες προσωπικότητες".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code