ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θέλει τον Ανσού Φατί ως «αντιΣάντσο» η Μπυρούσια

Οι «κιτρινόμαυροι» φέρεται να έχουν ήδη καταλήξει στο ποιος θα πάρει τη θέση του Τζέιντον Σάντσο.

Είναι γνωστό ότι η Μπορούσια Ντόρμουντ σαν σύλλογος συνηθίζει να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους στηρίζει ως το τέλος. Απ ότι φαίνεται ο Τζέισον Σάντσο ετοιμάζεται να «λύσει» τη συνεργασία του μαζί της προς το καλοκαίρι, με τους Γερμανούς να ψάχνουν ήδη για τον αντικαταστάτη του.

Η λίστα των «κιτρινόμαυρων» είναι γεμάτη, έχοντας αρκετές επιλογές, αλλά αυτός που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τους είναι ο νεαρός μέσος της Μπαρτσελόνα Άνσού Φατί. Ο άσσος των «μπλαουγκράνα» έχει αναδείξει εξαιρετικές επιδόσεις με την ομάδα και είναι μόλις 17 ετών, αποδεικνύοντας ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του μπορει να «σταθεί» σε υψηλότερο επίπεδο.

Από την άλλη πλευρά όμως το συμβόλαιο τους με τους Καταλονούς είναι μέχρι και το 2022, αλλά οι ίδιοι θα ήταν ανοιχτοί σε μία πολύ καλή πρόταση.  Σχετικά με πληροφορίες γερμανικών μέσων, οι Γερμανοί είναι διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι και 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Ο 17 χρόνος άσσος σίγουρα θα ήθελε να πάει σε μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και η Ντόρτμουντ φαίνεται ο κατάλληλος προορισμός. Μέχρι τότε αναμένεται να δούμε την οριστική απόφαση του ίδιου αλλά και του προπονητή του Κικιέ Σετιέν, αν και μέχρι στιγμής δεν είναι στα πλάνα του η πώληση του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code