ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς: Ο πιστός ''στρατιώτης''



Η Λάτσιο αν έπρεπε να επενδύσει αρκετά χρήματα για  την παραμονή ενός παίκτη της, αυτός δεν είναι άλλος από τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.


Ο παίκτης της Ιταλικής ομάδας δέχθηκε προτάσεις από μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου όπως για παράδειγμα την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ αλλά και την Παρί Σεν Ζερμέν. Όμως ποιος είναι ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και γιατί η Λάτσιο αποφάσισε να του δώσει επιπλέον τρία εκατομμύρια για να μείνει ως το 2024;

Ο Σέρβος μέσος αρχικά αγωνίστηκε στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην Βοϊβοντίνα την σεζόν 2013-14. Στην συνέχεια έκανε ένα άλμα στην καριέρα του καθώς την χρονιά 2014-15 μετακόμισε στην Γκένκ. Όμως αυτό το άλμα έφτασε στο αποκορύφωμα όταν πήρε μεταγραφή για την Λάτσιο και μάλιστα σε ηλικία 21 ετών.

Από τότε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μεσαίας γραμμής, καθώς όχι μόνο μέχρι σήμερα έχει 94 συμμετοχές με την Ιταλική ομάδα αλλά έχει συνεισφέρει και στο σκοράρισμα βάζοντας 17 γκολ.

Η απόφαση της Λάτσιο μόνο έξυπνη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μιας και επενδύει σε έναν παίκτη ο οποίος έχει καταφέρει ήδη αρκετά πράγματα, αλλά υπάρχουν βλέψεις για ακόμη περισσότερα. Μην ξεχνάμε και το νεαρό της ηλικίας του αφού είναι μόλις 25 ετών και αποτελεί παίκτη βαρόμετρο.

Έτσι θα έχουμε από εδώ και πέρα την ευκαιρία να δούμε αν Σέρβος, θα μπορέσει να οδηγήσει την Λάτσιο σε ένα τίτλο ή σε μια ευρωπαϊκή διάκριση μέσα από τις εμφανίσεις του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code