ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τρεις συλλήψεις από την αστυνομία για τις αφίσες που «στοχοποιούν» δημοσιογράφους!

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν άμεσα στο τμήμα αθλητική βίας.

Σύμφωνα με τις «Δικογραφίες», η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων για το περιστατικό με τις αφίσες, που στοχοποιούσαν αθλητικούς δημοσιογράφους στην περιοχή του Πειραιά.

Οι συλληφθέντες ηλικίας 22, 23 και 27 ετών είχαν στην κατοχή τους 220 αφίσες, καθώς και τα απαραίτητα σύνεργα για μία αφισσοκόλληση, πινέλα και κόλλα.

Ο εισαγγελέας Πειραιά, Αλέξανδρος Σπηλιώτης, είχε διατάξει προκαταρκτική εξέταση, ενώ είχε ήδη διαταχθεί ποινική προκαταρκτική εξέταση από τον προϊστάμενο ποινικής δίωξης της εισαγγελίας και αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, για στοχοποίηση δημοσιογράφων.

Το Ι.Χ. που επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες έγινε αντιληπτό από την ομάδα Δ.Ι.Α.Σ. την περασμένη Τετάρτη, στην περιοχή μεταξύ Αργυρούπολης και Ελληνικού, και στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν τα πειστήρια που αναφέραμε νωρίτερα, τα οποία και κατασχέθηκαν πριν οι τρεις άντρες μεταφερθούν στο τμήμα αθλητικής βίας.

Άμεσα ανατέθηκε προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί με ποιο τρόπο εμπλέκονται οι τρεις νέοι στο εν λόγω αδίκημα, ενώ οι ίδιοι θα κληθούν να καταθέσουν ως ύποπτοι. Αυτό, που ενδιαφέρει τώρα τις αρχές είναι να ανακαλύψουν αν οι ύποπτοι λειτουργούσαν μόνοι ή αν υπάρχει ηθικός αυτουργός, που ελέγχει την κατάσταση.

Να σημειωθεί εδώ πως τα στοιχεία από τις κάμερες κυκλοφορίας, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης, δεν έδειξαν απολύτως τίποτα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code