ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ:Έφτασε η ώρα για ολομέτωπη επίθεση

Την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει τις ύβρεις απέναντι στον ΠΑΟΚ και στον μεγαλομέτοχο του Ιβάν Σαββίδη ο δικέφαλος του βορρά ετοιμάζεται για ολομέτωπη επίθεση με στόχο τη δικαίωση του αλλά ταυτόχρονα θέλει να δείξει σε όλο τον κόσμο ποια είναι αυτή η ομάδα που τον κυνηγάει και του κουνάει το δάχτυλο.

Την Δευτέρα 4 Μαΐου ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει στο CAS για το θέμα της πολυιδιοκτησίας με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει πρώτος για το ίδιο θέμα ζητώντας τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ,σε μια κίνηση βέβαια όπου ο σκοπός της είναι να κλέψει τις εντυπώσεις και να συνεχίσει να ρίχνει λάσπη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς το CAS δύσκολα αλλάζει ποινές που έχουν επιβάλλει τα εγχώρια όργανα.
Την ώρα λοιπόν όπου τα επιχειρήματα του Ολυμπιακού έχουν τελειώσει και το μόνο που κάνει είναι να εκτοξεύσει ύβρεις και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς,ο ΠΑΟΚ δηλώνει πανέτοιμος να τον κυνηγήσει μέχρι τέλους γνωρίζοντας βέβαια πως σε αυτόν τον πόλεμο είναι μόνος,ενώ όπως δηλώνει επίσημα ο δικέφαλος στον Ολυμπιακό έχουν και την στήριξη από τις ομάδες "δορυφόρους"του χωρίς αυτό βέβαια να τον φοβίζει,ίσα ίσα που τον πεισμώνει περισσότερο και του δίνει έξτρα κίνητρο.
Ο ΠΑΟΚ δεν θα προσπαθήσει μόνο να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας για το θέμα της πολυιδιοκτησίας αλλά θα πολεμήσει μέχρι τέλους τον Ολυμπιακό για το θέμα με τα στημένα παιχνίδια πατώντας επάνω στην εισήγηση της κ. Σπανού θέλοντας να αποδείξει ποιος είναι ο καταστροφέας του ελληνικού ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα να απαιτήσει την παραδειγματική τιμωρία του.
Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες και όλοι περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις σε έναν πόλεμο όπου ο ΠΑΟΚ τώρα ξεκινάει την δική του επίθεση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code