ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στη λίστα της ΑΕΚ οι Λούντζης και Μορείρα

Η εποχή του covid λόγω της διακοπής όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, έδωσε την ευκαιρία σε πολλές ομάδες να «ψαχτούν» με την ησυχία τους για την ενίσχυση των ρόστερ τους.

Εφόσον πολλών παικτών τα συμβόλαια λήγουν και ήδη έχουμε αποχωρήσεις από την μπασκετική ΑΕΚ, η «βασίλισσα» φορτσάρει για ενίσχυση του team της. Στόχο της αυτήν την περίοδο φαίνεται πως έχει βάλει τον Μιχάλη Λούντζη. Ο 21 χρόνος γκαρντ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον κόουτς της ομάδας σε «μικρότερες» εθνικές ομάδες και μάλιστα είχαν κατακτήσει το Eurobasket U20, το 2017.

Ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού», είχε απασχολήσει και στο παρελθόν το μεταγραφικό κομμάτι της «Ένωσης», ωστόσο φέτος αγωνίστηκε στο Λαύριο, πραγματοποιώντας αρκετά καλές εμφανίσεις. Μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο την περυσινή χρονιά, κατάφερε να αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια, ωσότου τα «παγώσει» όλα η πανδημία. Εάν τελικά έρθει στη «βασίλισσα», θα είναι πολύ καλή για εκείνον, καθώς έχει να μάθει πολλά δίπλα από μεγάλους παίκτες, όπως είναι οι Ζήσης και Γκίκας.

Άλλος ένας παίκτης ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των «κιτρινόμαυρων», είναι ο Γιανίκ Μορέϊρα. Το όνομα του είχε συζητηθεί και πέρυσι στην ομάδα, αλλά εν τέλει πήγε στο περιστέρι. Ο 28 χρόνος έγινε γνωστός την περίοδο 2017-18, όπου βρισκόταν στον ΠΑΟΚ και είχε συνεργαστεί με τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Θεωρείται ένας καλός και εξελίξιμος παίκτης και επιπλέον θα αποτελέσει ένα δυνατό «team» μαζί με Σλότερ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code