ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Τσεκάρει» τον Άαρον Γουάιτ ο ΠΑΟ

Την περίπτωση του Άαρον Γουάιτ εξετάζει το «τριφύλλι», αφού προτάθηκε ως αντικαταστάτης στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Τόμας.

Εφόσον η Euroleague διακόπηκε οριστικά για τη φετινή σεζόν, οι ομάδες αρχίζουν να μελετούν το ρόστερ τους, για νέες μεταγραφές, αλλά και αποχωρήσεις. Πλέον στον Παναθηναϊκό τα ηνία ανέλαβε ο Γιώργος Βόβορας και ήδη έχει αρχίσει το ψάξιμο για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας του. Δεν μπορεί όμως να προχωρήσει σε καμία κίνηση ακόμα, ωσότου κάνει την ομιλία του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Απ΄ότι φαίνεται ο αρχηγός του ΠΑΟ θα αποτελέσει παρελθόν. Σταθεροί παρ όλα αυτά παραμένουν οι Μητόγλου, Παπαπέτρου και Παπαγιάννης. Μαζί και με την αποχώρηση του Νίκ Καλάθη αυτό σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να επανακτήσουν απ τα «θεμέλια» την ομάδα.

Αρχικά θα πρέπει να ξεκαθαριστεί η κατάσταση με τους ήδη υπάρχων παίκτες  και την μείωση που αναμένεται να προταθεί ενόψει της επόμενης χρονιάς. Ήδη στη μεταγραφική λίστα τώρα του Παναθηναίκού, βρίσκονται οι Λορέντζο Μπράουν και Λάγκστον Χόλ.

 Τώρα όσον αφορά τον Ντέσον Τόμας, δεν έχει γίνει ακόμα  έχει γίνει κάποια επίσημη συζήτηση με τον παίκτη, αλλά είναι γνωστό πως ο συγκεκριμένος, δεν θα δεχθεί με ευκολία τη μείωση των αποδοχών του. Σε περίπτωση που ο Αμερικανός διακόψει από το «τριφύλλι», ως αντικαταστάτη του στόχο έχουν βάλει τον Γουάιτ, ο οποίος ήδη έχει προταθεί στην ομάδα και ελέγχεται στενά η περίπτωση του.

Ο Άαρον είναι παίκτης με εμπειρία στη Euroleague και μετά την κακή σεζόν του έχοντας αλλάξει δύο ομάδες στη διάρκεια της σεζόν (Αρμάνι Μιλάνο, Τενερίφη) έχει την ευκαιρία για να παίξει μπάσκετ και να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code