Ρώτησε για Ανουάρ και Ελ Χασέν ο Παναθηναϊκός


Δημοσιεύματα από την Ισπανία, αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ρώτησε για τον Ανουάρ και τον Ελ Χασέν.
Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα “pucelafichajes.com” αναφέρει, πως το τριφύλλι θέλει να επεκτείνει τον δανεισμό του Ανουάρ, καθώς έχει δηλώσει ότι του αρέσει στην Ελλάδα και δεν θα είχε πρόβλημα να συνεχίσει εδώ αν δώσει το ΟΚ η Βαγιαδολίδ.

Παράλληλα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει, ότι ο Παναθηναϊκός έχει ρωτήσει κα για τον Μαυριτανό αμυντικό μέσο Ελ Χασέν που και αυτός ανήκει στην Βαγιαδολίδ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: 

«Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται ήδη να προετοιμάσει την επόμενη ομάδα και λόγω μείωσης του προϋπολογισμού του, εξετάζει δανεικούς ή ελεύθερους παίκτες. Έχει τα βλέμματά του σε δύο παίκτες της Ρεάλ Βαγιαδολίδ για να ενισχύσει το κέντρο του. Τον Ανουάρ και τον Ελ Χασέν. Ο Ισπανός Τσάβι Ρόκα, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής στην ελληνική ομάδα, είναι ξεκάθαρο ότι θα ήθελε να έχει τουλάχιστον έναν από αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές για τη σεζόν 2020-21, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αποκτηθούν φτάσουν και οι δύο.
Η πρώτη επιλογή για τον Παναθηναϊκό είναι να αποκτήσει ξανά δανεικό τον Ανουάρ για μια ακόμη σεζόν, αφού η απόδοσή του στην Αθήνα έχει ικανοποιήσει κι έχει πείσει τη διοίκηση. Τον Ιούλιο θα μιλήσουν ξανά με το Ρεάλ Βαγιαδολίδ σχετικά με το θέμα. Ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει ότι στην Ελλάδα αισθάνεται πολύ άνετα και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεχίσει εκεί, αν η Ρεάλ Βαγιαδολίδ αποφασίσει και πάλι να τον παρατήσει.
Η εναλλακτική λύση για τον Ανουάρ είναι ο Ελ Χασέν, παρά το γεγονός ότι η σκέψη του Ρόκα είναι ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να αποκτηθούν το καλοκαίρι.
Ο Μαυριτανός είχε καλές εμφανίσεις στη Λούγκο ήταν δανεικός κι εκεί έχει δείξει και με την εθνική του στο διεθνές ποδόσφαιρο, την υπέροχη σωματική του διάπλαση και την ευκολία του να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή. Έχει κάνει αρκετές ομάδες να τον ζητούν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Αφρικανό τον Ιούλιο, γνωρίζοντας τις δυσκολίες.
Η σκέψη της Βαγιαδολίδ είναι να τον ανανεώσει (ο Μοχτάρ Σίντι Ελ Χασέν Ελ Ίντε, όπως είναι το πλήρες όνομά του μένει ελεύθερος) και να αναζητήσει έναν ακόμα δανεισμό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια