ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σοκ στην Πορτογαλία: Οπαδοί της Μπενφίκα τραυμάτισαν με μαχαίρι φίλαθλο της Σπόρτινγκ

Νέα λυπηρή είδηση έρχεται από Πορτογαλία μεριά αναφορικά με την σοβαρή επίθεση σε οπαδό της Σπόρτινγκ Λισαβώνας από μερίδα οπαδών της Μπενφίκα.

Πιο συγκεκριμένα , ο άτυχος άνδρας , ο οποίος είναι μέλος του συνδέσμου «Juventude Leonina» , δέχθηκε επίθεση από περίπου 20 κουκουλοφόρους , οι οποίοι με τη σειρά τους αποτελούν μέλη του συνδέσμου «No Name Boys» ,  από τους πιο γνωστούς συνδέσμους των οπαδών της Μπενφίκα. Εν συνεχεία , ο 32χρονος φίλος των Λιονταριών μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κεντρικό νοσοκομείο της πορτογαλικής πρωτεύουσας φέροντας επιφανειακά τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και πολλούς μώλωπες στο πρόσωπο του.

Στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία , ο τραυματισμένος άνδρας εξήγησε πως παρότι αυτοί που τον τραυμάτισαν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους , ο ίδιος δείχνει να γνωρίζει ποιοι είναι οι πρωτεργάτες αυτής της επίθεσης αφού είχαν προηγούμενα μεταξύ τους. Το συμβάν αυτό έρχεται να προστεθεί σε εκείνο πριν από λίγες ημέρες όπου πάλι υπήρχαν τραυματισμοί φίλων της Σπόρτινγκ και αν μη τι άλλο , τέτοιου είδους συμπεριφορές από όποια πλευρά και αν προέρχονται δεν τιμούν κανέναν οπαδό ή φίλαθλο οποιασδήποτε ομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code