ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπαρμπόσα: « Υπέροχη ομάδα η ΑΕΚ, είχαμε συζητήσεις, αλλά ποτέ κάποια επίσημη πρόταση»

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα έδωσε συνέντευξη στη Μάνια Ζαχαριουδάκη και στο Sportsnewsgreece, όπου σχολίασε την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, το πέρασμα του από την ΑΕΚ, την πορεία του απ' τις τουρκικές ομάδες και για τα σχέδια στη συνέχεια της καριέρας του.

για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων: « Κάθε παίκτης θέλει να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, αλλά μόνο όταν υπάρχουν όλες οι προΰποθέσεις για να είμαστε ασφαλείς».

για την Hatayspor: « Είμαι ικανοποιημένος εδώ. Έχω ακόμα συμβόλαιο για ένα χρόνο με την ομάδα μου, οπότε σκέφτομαι να παραμείνω εδώ για παραπάνω από ένα χρόνο. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ, τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα».

για την πορεία του στην Akshisar: « Έχω καλές στιγμές από εκεί, αλλά η ομάδα υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και ήθελαν να αλλάξουν τους όρους των συμβολαίων. Οπότε αποφασίστηκε από κοινού ότι ήταν καλύτερο να πάρει ο καθ' ένας τον δρόμο του».

για το πέρασμα του από την ΑΕΚ: « Εντάχθηκα στην ΑΕΚ για να ανεβεί κατηγορία το συντομότερο δυνατό. Η ΑΕΚ είναι μία καταπληκτική ομάδα, με υπέροχους θαυμαστές και απόλαυσα την κάθε μου στιγμή εκεί, όχι μόνο τις πρώτες μου στιγμές».

για την καλύτερη του ανάμνηση στην ΑΕΚ: « Η κατάκτηση του κυπέλλου ήταν μία πολύ καλή στιγμή και το να παίζεις σε ευρωπαϊκά παιχνίδια με την ΑΕΚ επίσης».

για το αν θα ξαναγύριζε στην Ελλάδα: « Ναι το έχω σκεφτεί πολλές φορές, αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα. Είχα κάποιες προτάσεις από ελληνικές ομάδες, βρισκόμουν και με την ΑΕΚ σε συζητήσεις, αλλά δεν έγινε κάποια επίσημη πρόταση».

για το ελληνικό πρωτάθλημα και του φίλαθλους: « Ο κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι υπέροχος, όπως και το κλίμα, η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα είναι πραγματικά πολύ καλή. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με εξίσου ωραίες και δυνατές ομάδες».

για το αν κρατάει επαφές με συμπαίκτες του απ' την Ελλάδα: « Ναι έχω κρατήσει επαφές με κάποιους μου συμπαίκτες από εκεί, επίσης και με κάποια άτομα απ΄το κλαμπ. Γνώρισα πολύ καλό κόσμο εκεί».

για του στόχους του στο μέλλον: « Θα συνεχίσω να παίζω μέχρι να αισθανθώ ότι δεν μπορώ να κάνω πια τόση καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Την πρώτη στιγμή που θα νιώσω ότι δεν είμαι καλά, θα το κόψω. Αν δεν θα συνεχίσω στον «κόσμο» του ποδοσφαίρου μετά απ αυτό, εξαρτάται πάντα απ΄το τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν γνωρίζεις ποτέ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code