Τσέφεριν:«Προκριματικά θα δώσουν οι ομάδες που δε θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα τους»

Ο πρόεδρος της UEFA θέλησε να δείξει την πίστη του, ότι θα ολοκληρωθούν οι περισσότερες διοργανώσεις.Σε δηλώσεις του στο «Bein Sports» ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος των πρωταθλημάτων καθώς και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μίλησε για ουδέτερα γήπεδα για τις γαλλικές ομάδες, ενώ αναφέρθηκε και στο Euro που θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι. Δεν παρέλειψε βέβαια να ρίξει και μία «βόμβα» για όσα πρωταθλήματα δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Αναλυτικά τόνισε:


«Έχουμε μια ιδέα αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την εκτελεστική επιτροπή της UEFA να επιβεβαιώσει τις ημερομηνίες. Μπορώ να πω πως οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα ολοκληρωθούν, αν τα πράγματα είναι όπως τώρα, τον Αύγουστο. Εάν τα πράγματα είναι όπως τώρα, είμαι σίγουρος πως μπορούμε να τελειώσουμε τη σεζόν και τις διοργανώσεις της UEFA. Πιστεύω ότι τα περισσότερα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν επίσης. Τα άλλα που δεν θα ολοκληρωθούν, είναι στο χέρι τους. Αλλά θα χρειαστεί να παίξουν προκριματικά για να συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», ανέφερε αρχικά.

«Η Παρί και η Λιόν πρέπει να οργανώσουν τα παιχνίδια τους στην Γαλλία. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα γίνουν σε ουδέτερα γήπεδα. Αν δεν μπορείς να παίξεις στην χώρα σου, τότε τα ματς θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που οι γαλλικές αρχές δεν τους επέτρεψαν να συνεχίσουν τους αγώνες χωρίς οπαδούς, αλλά τι να πω. Είναι πέρα από τις δυνάμεις μου», συνέχισε.

«Έχουμε μιλήσει με εννιά πόλεις και όλα είναι έτοιμα. Με τρεις πόλεις έχουμε κάποιες αμφιβολίες αλλά θα κάνουμε περαιτέρω συζητήσεις. Θέλουμε να γίνει σε 12 πόλεις, αλλά αν δεν το καταφέρουμε τότε θα γίνει σε δέκα, εννιά ή οκτώ».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια