ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Φουντώνουν» τα μεταγραφικά σενάρια για Σάντσο, Κουτίνιο,Ικάρντι, Μπέιλ και Σιντιμπέ


Το τελευταίο διάστημα  και εν μέσω της πανδημίας που τα πάγωσε όλα, αρκετές ομάδες είχαν την ευκαιρία να ψάξουν για νέες μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα τους. Όμως εδώ και μέρες γίνονται όλο και πιο έντονες οι φήμες για μεταγραφές «μεγάλων» ονομάτων.

Και ξεκινάμε με τον 20 χρόνο άσσο της Ντόρμουντ, Τζάντον Σάντσο. Το όνομα του φαίνεται να έχει συνδεθεί με την  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να πούμε ότι και ο ίδιος δηλώνει αρκετά θετικός για τη μεταγραφή του εκεί.

Συνεχίζουμε με τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να παραμείνει Παρί Σεν Ζερμέν. Το συμβόλαιο του 27 χρόνου λήγει στις 31 Μαϊου, επομένως αφού οι δύο ομάδες τα έχουν βρει μεταξύ τους, επιβεβαιώνεται η σίγουρη μονιμοποίηση του στους Παριζιάνους.

Ας δούμε τώρα τι γίνεται με την περίπτωση του Φιλίπε Κουτίνιο, όπου έχουν ακουστεί πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό, γύρω απ΄το όνομα του.  Πέντε ομάδες της Premier League  ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον μέσο της Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Νιούκαστλ, Λέστερ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όσο για τον Γκάρεθ Μπέιλ θα μείνει για ακόμα μία σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού η «βασίλισσα» δεν έχει δεχθεί καμία προσφορά για τον 30 χρόνο Ουαλό.

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ βρίσκεται στη Μονακό με μορφή δανεισμού ως τις 30 Ιουνίου, αλλά μάλλον θα επεκταθεί το συμβόλαιο του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code