ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ακόμα δεν είδατε τίποτα...


Ο Ισπανός μέσος της Γουέστ Χαμ, Πάμπλο Φορνάλς, σε συνέντευξη του στο «Sky Sports News» μίλησε για την πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ, για το Λονδίνο, αλλά άφησε και υποσχέσεις στους φίλους των «σφυριών».

«Θέλω να δείξω στους οπαδούς μας, όλα αυτά που μπορώ να κάνω στον αγωνιστικό χώρο.Αυτή τη σεζόν δεν έχει δει κανένας τον πραγματικό Πάμπλο Φορνάλς.Έχω κάνει κάποια καλά ματς, όμως έχω ακόμα να δώσω πάρα πολλά».

«Έρχομαι από μια μικρή πόλη, την Καστεγιόν.Το Λονδίνο για μένα, είναι σαν μία ολόκληρη χώρα!Είμαι ενθουσιασμένος και με το μέρος που ζω και με την ομάδα που αγωνίζομαι.Ο ρυθμός στο Αγγλικό ποδόσφαιρο είναι γρήγορος και ο κόσμος θέλει να επιτίθεσαι, να πασάρεις συνεχώς τη μπάλα και όχι να υπάρχουν καθυστερήσεις.Συνιστώ σε όλους τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές να έρθουν εδώ, ώστε να μάθουν την κουλτούρα και την ένταση του πρωταθλήματος.Ένα πρωτάθλημα το οποίο είναι ένα από τα κορυφαία του πλανήτη».

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο 24χρονος διεθνής, στις 27 συμμετοχές του με την φανέλα της Γουέστ Χαμ, έχει πετύχει 2 γκολ και έχει μοιράσει 5 ασίστ... και όπως δήλωσε ο ίδιος, μπορεί και καλύτερα!

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο τίτλος του άρθρου σου με παραπέμπει να πω Γιώργο Ιωαννίδη ότι σίγουρα δεν έχουμε τίποτα ακόμα ,έχεις να δώσεις πολλά ακόμα στην αθλητική δημοσιογραφία κ όχι μόνο είσαι πολυτάλαντος!!✍️⚽🎤
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οχι οτι δεν ειδαμε τιποτα απο σενα στα γραπτα σου ,αλλα με την επανεναρξη των αγωνων σιγουρα περιμενουμε πολλα και ενδιαφεροντα απο την πεννα σου (παρασυρθηκα απο τον τιτλο του αρθρου σου).

 




Ad Code