ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αποθέωση για Λημνιό και Παυλίδη!


Οι δύο ποδοσφαιριστές, πρόσφατα έγιναν μέλη της Εθνικής Ελλάδος... όπως και μέλη της λίστας των καλύτερων νέων παικτών της Ισπανικής εφημερίδας «AS».Η παγκοσμίου φήμης εφημερίδα συμπεριέλαβε τους διεθνείς μας, στη λίστα με τα πιο μεγάλα ταλέντα του πλανήτη κάνοντας τιμητική αναφορά στον καθένα.



Ο Βολιώτης εξτρέμ του νταμπλούχου Ελλάδας παρομοιάστηκε από τους Ίβηρες, με τον Χοακίν Σάντσεθ.

«Ώριμος ο Λημνιός, σαν να έπαιζε όλη του τη ζωή στο υψηλότερο επίπεδο!Δίνει ασίστ αλλά και σκοράρει.Σημαντικός ήδη για τον ΠΑΟΚ και την Εθνική Ελλάδος.Το στυλ του μοιάζει με αυτό του Χοακίν».


Ο Θεσσαλονικιός φορ (παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ) της Ολλανδικής Βίλεμ δίνει λάμψη στην Ερεντιβίζιε, όπως ανέφεραν οι Ισπανοί.

«Ο Παυλίδης λάμπει με τις εμφανίσεις του και τα γκολ του στο Ολλανδικό πρωτάθλημα!Σπουδαία σεζόν με τη Βίλεμ και βασικό στέλεχος πια στην Εθνική Ελλάδος.Ήρθε η στιγμή να δούμε τις επιδόσεις του σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο».


Μεταξύ άλλων, η συγκεκριμένη λίστα της «AS» περιλαμβάνει παίκτες όπως οι Χάαλαντ (Ντόρτμουντ), Βαλβέρδε (Ρεάλ Μαδρίτης), Φατί (Μπαρτσελόνα), Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκρίνγουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) , Ντέιβις (Μπάγερν Μονάχου) και Άμπραχαμ (Τσέλσι).

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα λογια ειναι περιτα για το αρθρο σου κι ενα παρα πανω με αγαπημενο Ελληνα ποδοσφαιριστη !!!

 




Ad Code