ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρέθυμνο: Σκέψεις αποχώρησης από την Basket League

Είδηση «βόμβα» για τους cretan kings, με την ανακοίνωση του Κωστή Ζομπανάκη, να κάνει λόγο για αποχώρηση από την Basket League, καθώς είναι φανερά απογοητευμένος με όλα αυτά που συμβαίνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ.Ζομπανάκης σκεφτόταν να το ανακοινώσει στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΚΕ, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ή την επόμενη ημέρα. Ο μεγαλομέτοχος της Κρητικής ομάδας δηλώνει απογοητευμένος  από την εικόνα της Α1 για τη σεζόν 2019-20, λέγοντας ότι δεν μπορεί να επενδύει σε ένα πρωτάθλημα χαμηλού επιπέδου, που υπάρχουν τόσα προβλήματα και απ ότι φαίνεται μετρίαζε καιρό όλα αυτά τα δεδομένα.

Πάντως αναμένεται άμεσα να ανακοινώσει την απόφαση του αυτή, ενώ επίσης δεν αποκλείεται να τα ηνία της ΕΣΑΚΕ. Ως γνωστών η κατάσταση που επικρατεί είναι άσχημα και λόγω της πανδημίας δημιουργήθηκαν ακόμη περισσότερα προβλήματα. Η Α1 δεν είναι πλέον ανταγωνιστική και παράγοντές της δεν ενδιαφέρονται για μακροπρόθεσμα πλάνα. Γι΄αυτό το λόγο  άνθρωποι όπως ο Κωστής Ζομπανάκης που έχει επενδύσει πολλά χρήματα αναγκάζονται να μπουν στο περιθώριο με την ελπίδα ο χρόνος να δουλέψει υπέρ του αθλήματος και η επιστροφή του να είναι γεγονός.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code