ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Aλκάνταρα: "Εύχομαι να μείνει ο Κοουτίνιο στην Μπάγερν"


Σε δηλώσεις του στην SportBild προχώρησε ο Thiago Alcantara με τις οποίες εξέφρασε τον θαυμασμό του και την θέλησή του να παραμείνει ο Coutinho στην Bayern Munchen. Είναι ένας εκπληκτικός χαρακτήρας που δουλεύει σκληρά έχει απίστευτη τεχνική και εξαιρετικό τελείωμα. Η αλήθεια είναι πως ο Coutinho δεν δικαίωσε τις προσδοκίες της Bayern και στο Μόναχο σκέφτονται να μην προχωρήσουν στην αγορά του παίκτη. Ο Alcantara συνέχισε τα επαινετικά σχόλια λέγοντας. Τον ξέρω πολύ καλά από την ηλικία των 12 καθώς τον έχω δει να παίζει Futsal εναντίον μου στην Βραζιλία και ξέρω πως λατρεύω να αγωνίζεται σε ένα περιβάλλον με εξαιρετικούς παίκτες.


Ο Thiago αγωνίζεται για έβδομη χρονιά στηνBayern Munchen καθώς αποτελούσε μεταγραφή του Pep Guardiola όταν ήταν προπονητής στην Bayer Munchen και με την ομάδα του Μονάχο έχει κατακτήσει 6 φορές το πρωτάθλημα 3 φορές το κύπελλο 3 φορές το Super Cup και 1 το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων ενώ σε 227 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχει σημειώσει 31 γκολ. Με τον Coutinho έχουν κοινό background καθώς έχουν αγωνιστεί και οι 2 στην Barcelona.


Ο Coutinho από την άλλη έχει 35 συμμετοχές και 9 γκολ την χρονιά που διανύουμε μέχρι την διακοπή. Η καλύτερη του εμφάνιση ήταν απέναντι στην Werder Bremen όπου πέτυχε 3 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ. Θα δούμε στην πορεία ποια θα είναι η τελική απόφαση της διοίκησης των Bαυαρών και αν λάβουν σοβαρά υπόψη τα λόγια του Alcantara

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code