ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

740.000 ευρώ η αποζημίωση του Δώνη


740.000 ευρώ η αποζημίωση για την επερχόμενη απόλυση του Γιώργου Δώνη, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει και μια οφειλή στον Έλληνα τεχνικό. Ο οδηγός του Γιάννη Αλαφούζου, παρέδωσε το γράμμα απόλυσης στον προπονητή του τριφυλλιού. Ένα γράμμα ευγενικό και μέσω αυτού ευχαρίστησε τον Δώνη για την προσφορά του στην ομάδα, σημειώνοντας παράλληλα πως "η συνεργασία τίθεται εν αμφιβόλλω μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα.

Το συμβόλαιο του Δώνη έληγε το καλοκαίρι του 2021 και περιέχει μια αμφίδρομη ρήτρα. Δηλαδή, ο Παναθηναϊκός αν απολύσει τον 50χρονο τεχνικό θα πρέπει να καταβάλλει το 50% του εναπομείναντος συμβολαίου. Και εάν ο Δώνης αποχωρήσει με δική του θέληση θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό που αντιστοιχεί ξανά στο 50% του εναπομείναντος συμβολαίου. 

Επιπλέον η πλευρά του Έλληνα τεχνικού ισχυρίζεται, πως υπάρχει οφειλή στο πρόσωπο του που αγγίζει τις 300.000 ευρώ. Η οποία είχε συμφωνηθεί να πληρωθεί αργότερα ώστε ο Παναθηναϊκός να πάρει την αδειοδότηση. Με δεδομένο πως η αμοιβή του Δώνη για την επόμενη σεζόν είναι στα 880.000 ευρώ, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 740.000 ευρώ, αν θέλει να τηρηθεί στο ακέραιο οι όροι του συμβολαίου του.

Όλα αυτά θα τα λύσουν οι δικηγόροι των δύο πλευρών, όταν βρεθεί η χρυσή τομή για να χωρίσουν οι δύο δρόμοι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code