ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κατερίνα Στεφανίδη «Σε 3 εβδομάδες θα είμαι έτοιμη»



Η Κατερίνα Στεφανίδη, λίγες εβδομάδες μετά τον αγώνα Ultimate Garden Clash στο επί κοντώ των ανδρών, κέρδισε, τον αντίστοιχο των γυναικών, έχοντας 34 επιτυχημένες προσπάθειες σε 30 λεπτά. Ο πήχης είχε τοποθετηθεί στα 4 μέτρα και ο αγώνας αποτελείτο από δύο 15λεπτα με διάλειμμα 5 λεπτά.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο έκανε έναν εντυπωσιακό πρώτο γύρο με 19 σερί επιτυχημένα άλματα και κανένα χαμένο.

Ολοκλήρωσε τον αγώνα με 34 επιτυχημένες προσπάθειες σε σύνολο 36, έναντι 30 της Αμερικανίδας Katie Nageote και 21 της Καναδής Alysha Newman, καθώς η υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε στην Αθήνα την επηρέασε.

Σε δηλώσεις της, η «βασίλισσα του κήπου» όπως την αποκάλεσε στο Tweeter η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, είπε «ότι διασκέδασε πολύ και η όλη ιδέα του Renaud Lavillenie είναι εξαιρετική! Ο αγώνας ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να «κλείσω» το μυαλό μου και να κάνω μόνο άλματα».

Στην πρόταση-πρόκληση του δεκαθλητή Αστον Ίτον για ένα αγώνα μεταξύ Στεφανίδη Duplantis και Lavillenie, δεν το απέκλεισε αντίθετα είπε ότι «Τα χέρια μου ήταν τόσο κουρασμένα στο τέλος. Χρειάζομαι 3 εβδομάδες για να ανακάμψω. Οι άνδρες αγωνίζονται 1,20 μέτρα κάτω από τις επιδόσεις τους ενώ οι γυναίκες αγωνιζόμασταν 90 εκατ κάτω από τα δικά μας, οπότε πρέπει να προσαρμοστούμε στα ύψη. Αλλά ναι, δώσε μου τρεις εβδομάδες και θα το κάνω». Σημειωτέον ότι ο Renaud Lavillenie ήδη συμφώνησε.

Με αφορμή την παγκόσμια απήχηση στις τάξεις των φιλάθλων και την θερμή αποδοχή από τους αθλητές, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου υποσχέθηκε να συζητήσει εκτενώς το θέμα για αντίστοιχους αγώνες και σε άλλα αθλήματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code