ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι 3 καλύτεροι του Μιχαλάκη


Αν είχε Ελληνική καταγωγή, πολύ πιθανό να λεγόταν Οουενίδης, Οουενόπουλος ή και Οουενάκης.Ο Μάικλ Όουεν έχει αφήσει τη δική του ιστορία στο Αγγλικό ποδόσφαιρο με τα γκολ που πέτυχε.

Επίσης είναι γνωστό, πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής άφησε το στίγμα του σε όλους τους συλλόγους που αγωνίστηκε, αλλά και στην Εθνική Αγγλίας.Ο Μιχαλάκης λοιπόν, έφτιαξε ένα δικό του Top 3 με τους απόλυτους στράικερ που πέρασαν από την Πρέμιερ Λιγκ, δικαιολογώντας την προτίμησή του:


«Ξεκινώ με έναν συμπαίκτη μου στη Νιούκαστλ, τον μοναδικό Άλαν Σίρερ φυσικά... και συνεχίζω με έναν από την Άρσεναλ, τον σπουδαίο Τιερί Ανρί.Αυτοί είναι οι κορυφαίοι για μένα».


«Από κει και πέρα βάσει των παικτών που έχω παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια, απόλαυσα τον εκπληκτικό Λουίς Σουάρες στη θητεία του στη Λίβερπουλ και τον τοποθετώ στην 3η θέση.Με μεγάλη διαφορά όμως από τους πρώτους δύο».

Σίγουρα οι επιλογές του Μάικλ Όουεν είναι σεβαστές και σίγουρα πολλοί επιθετικοί θα νιώθουν αδικημένοι.Εμείς πάντως θα σας ευχηθούμε καλό απόγευμα, με τους 5 επιθετικούς που έχουν μέχρι σήμερα τα περισσότερα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

1) Άλαν Σίρερ - 260
2) Γουέιν Ρούνεϊ - 208 
3) Άντι Κόουλ - 187
4) Σέρχιο Αγκουέρο - 180 
5) Φρανκ Λάμπαρντ - 177

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το χιούμορ είναι η μεγαλύτερη ευλογία της ανθρωπότητας κ εσύ μπορείς να λειτουργήσεις εντός ενός τέτοιου " σχηματισμού"Και βγαίνει ώραια μέσα στα άρθρα σου, δεν μένεις μόνο σε μια απλή αθλητική ενημέρωση. Για άλλη μια φορά εξαιρετική δουλειά Γιώργο Ιωαννίδη 👏🙏⚽

 




Ad Code