ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ζέρβας: " 24 Μαΐου η απάντηση για το final-8"


Στις 24 Μαΐου αναμένετε η απόφαση για την διοργάνωση των final-8.



Σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο κανάλι OPEN, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η υγεία των παικτών είναι η πρώτη προτεραιότητα, αλλά και στο ότι πιθανόν η διοργάνωση να διεξαχθεί.

Συγκεκριμένα είπε:

"Έχουμε εκδηλώσει το ενδιαφέρον μας για τη διοργάνωση από τις 20 Απριλίου, όταν μάθαμε ότι υπάρχει τέτοια πρόθεση. Έχει γίνει η ανταλλαγή επιστολών για όλες τις διαδικασίες, μιας και μιλάμε για περίπου 15.000 διανυκτερεύσεις, για 2 γήπεδα και είναι μία ενέργεια μέσα στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της πόλης μας, αλλά και της διεκδίκησης μεγάλων διεθνών εκδηλώσεων."



Σχετικά με το χρονοδιάγραμα της διοργάνωσης σχολίασε:

"Είναι να ξεκινήσει στα τέλη Ιουνίου και να κρατήσει πάνω από έναν μήνα και θέλουμε να είναι καθόλα έτοιμοι".



Για την προστασία από τον ιό είπε:


Αυτή η διοργάνωση θα γίνει εφόσον εξασφαλιστούν όλα τα δεδομένα προστασίας από τον ιό. Ουσιαστικά από την Euroleague ζητούν μονόκλινα δωμάτια. Αυτό δείχνει ότι και οι διοργανωτές και εμείς θέλουμε την τήρηση όλων αυτών των κανόνων, ώστε να μην υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος και για την πόλη, αλλά και για τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση".



Σχετικά με πως θα φιλοξενηθούν οι ομάδες στην Θεσσαλονίκη:



"Όλα είναι σχεδιασμένα με συγκεκριμένες προδιαγραφές. Μιλάμε για 4άστερ και 5άστερα ξενοδοχεία. Πέραν της φιλοξενίας των ομάδων μέσα στο σχέδιο μας είναι και οι ασφαλείς μετακινήσεις τους."


Τέλος για το ποτε θα ανακοινωθεί η τελική επιλογή της Euroleague:



"Οι πληροφορίες αναφέρουν σαν πιθανή ημερομηνία τις 24 Μαΐου. Ουσιαστικά αναφέρουν ότι μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχουμε και τις τελικές αποφάσεις πάνω στο θέμα της διοργάνωσης".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code