ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανανέωσε έως το 2023 ο Manuel Noier στην Μπάγερν Μονάχου


Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ για την ανανέωση συμβολαίου του Manuel Noier στην Bayern Munchen. O εκ των αρχηγών της ομάδας ανανέωσε έως το  καλοκαίρι του 2023 . Σε δηλώσεις προχώρησε ο Karl Xaints Rumeningke καθώς και ο άμεσα εμπλεκόμενος.

<< H ομάδα είναι πολύ χαρούμενη με την ανανέωση του συμβολαίου του Manu. Είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου αλλά και ο αρχηγός μας >> σχολίασε για την ανανέωση του 34χρονου γκολκίπερ ο Rumeningke.

<< Kατά την καραντίνα δεν ήθελα να πάρω κάποια βιαστική απόφαση γιατί κανείς δεν ήξερε εάν κα πότε θα άρχιζε η Bundesliga.  Ήταν σημαντικό για εμένα να συνεχίζω να δουλεύω με τον Toni Tapalovic ( προπονητής τερματοφυλάκων στην Bayern Munchen). Νιώθω πολύ άνετα στην Βαυαρία. Η Bayern ήταν και παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά κλαμπ. >>

Ο Noier είχε ζητήσει συμβόλαιο  4ετές από την στιγμή που το δικό του λήγει το 2021 η Bayern του πρόσφερε 2ετές και οι δύο πλευρές τα βρήκαν. Επίσης ο Noier  ανησυχούσε με  την μεταγραφή του 23χρονου goalkeeper Alexander Nubel και τον αντίκτυπο που θα είχε στον χρόνο συμμετοχής του. Ο Noier αγωνίζεται στην Bayern Munchen από το 2011 όταν μεταγράφηκε από την Schalke. Mε τους Βαυαρούς έχει 375 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα, 4 supercup, 1 champions league, 1 uefa super cup kai 1 fifa world cup.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code