ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε η UEFA!

Τι αποφασίστηκε στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη.



Εν μέσω πανδημίας συνεχίζονται οι συζητήσεις και οι προσπάθειες από την UEFA ώστε να ολοκληρωθεί όσο γίνεται πιο ομαλά αυτή η σεζόν και σε κάθε πρωτάθλημα ξεχωριστά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αποφασίστηκε στη τηλεδιάσκεψη με τους 55 εκπροσώπους να μη διεξαχθούν οι αγώνες των εθνικών ομάδων τον Ιούνιο ώστε να γίνουν και τότε οι διασυλλογικές διοργανώσεις. Αυτό που συζητήθηκε ήταν πως το αρχικό όριο της 30ης Ιουνίου θα πάρει περισσότερη παράταση.

Αναλυτικά:

- Αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας, όλα τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων αντρών και γυναικών, που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν τον Ιούνιο του 2020.

-Επίσης όλα τα επίσημα παιχνίδια της UEFA, συμπεριλαμβανομένων των φιλικών, αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας.

Διοργανώσεις μικρών εθνικών ομάδων:

-Αναβάλλεται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-17 που ήταν προγραμματισμένο για το Μάιο του 2020.

-Αναβάλλεται η τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών U-19, που ήταν προγραμματισμένο για τον Ιούλιο του 2020.

-Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας η τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών U-17, που ήταν προγραμματισμένη για το Μάιο του 2020.

-Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας η τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-19, που ήταν προγραμματισμένη για τον Ιούλιο του 2020 και θα λειτουργούσε ως προκριματική φάση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα U-20 της FIFA.

-Αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας οι τελικοί του Champions League Futsal, που ήταν προγραμματισμένοι για τον Απρίλιο.

-Όλες οι προθεσμίες που αφορούσαν τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA για τη σεζόν 2020-2021 αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας, ιδίως σε ότι αφορά της διαδικασία αποδοχής και εγγραφής παικτών. Η UEFA θα ορίσει νέες προθεσμίες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code