ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κορυφαίες ποδοσφαιρίστριες συμμετέχουν στο #TrainAtHome


Ψάχνετε για έναν νέο τρόπο άσκησης; Με το λανσάρισμα της σειράς Together #WePlayStrong #TrainAtHome, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο γυναικείο ποδόσφαιρο θα σας δείξουν πώς μπορείτε να κρατήσετε τη φόρμα σας για όσο μείνετε στο σπίτι.

Υπό το πρίσμα των πρόσφατων αλλαγών στις ρουτίνες μας, το Together #WePlayStrong ξεκίνησε μια νέα σειρά περιεχομένων,με hashtag #TrainAtHome, σε συνεργασία με αστέρια του γυναικείου ποδοσφαίρου της UEFA Visa. Η σειρά δίνει στους οπαδούς μια εικόνα για το πώς ορισμένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία ποδοσφαιρικά ονόματα έχουν προσαρμόσει τη ζωή τους, ασκούνται, κάνουν συγκεκριμένη διατροφή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου στην οποία βρίσκεται ο κόσμος.

Η Nadia Nadim (PSG, Δανία), η Nikita Parris (Λυών, Αγγλία) και η Beth Mead (Arsenal, England) θα μοιραστούν τις προσωπικές τους προπονήσεις. Τα αστέρια θα μοιράζονται επίσης ιδέες συνταγών, καθώς και μια καθημερινή είδηση, όπου θα δείχνουν πώς διασκεδάζουν, ενώ μένουν ασφαλείς στο σπίτι..

Η αλλαγή των αντιλήψεων για το γυναικείο παιχνίδι, η υποστήριξη της αύξησης της συμμετοχής και η δημιουργία εσόδων αποτελούν το επίκεντρο της ποδοσφαιρικής στρατηγικής των γυναικών. Μαζί με το #WePlayStrong και την Visa είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν μια σειρά που είναι τόσο διασκεδαστική όχι μόνο για τις ποδοσφαιρίστριες, αλλά και για τους οπαδούς του γυναικείου ποδοσφαίρου. Από την προσέγγιση των νούμερων του περιεχομένου που ήδη ξεπερνούν τα 100k τις πρώτες δύο ημέρες προκύπτει πως οι άνθρωποι σίγουρα είναι πολύ πρόθυμοι για να γυμναστούν μαζί με το #TrainAtHome!

Αν θέλετε να διατηρήσετε την υγεία και την υγιεινή σας με το #WePlayStrong, κατευθυνθείτε στο κανάλι του YouTube κάθε Κυριακή, Τρίτη και Πέμπτη, θα βρείτε ήδη μαθήματα από τις ποδοσφαιρίστριες Lisa Evans, τη Laura Feiersinger και την Eunice Beckmann για να ξεκινήσετε. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το πρόσθετο περιεχόμενο από το @WePlayStrong στο Instagram.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code