ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Tι γίνεται με την περίπτωση του Μακέντα

Το συμβόλαιο του Φεντερίκο Μακέντα με τους «πράσινους» είναι έως και το 2021, όμως ο Παναθηναϊκός και ειδικά μετά την έλευση του Καρλίτος, έχει αποφασίσει την παραχώρηση του.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά πράγματα να διαχειριστεί και ειδικά το κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσον αφορά δηλαδή τις μεταγραφές του, εφόσον η παγκόσμια πανδημία έχει «παγώσει» και το κομμάτι αυτό.Τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν απασχολούν περισσότερο τον Τσάβι Ρόκα, πριν από τις μεταγραφές της νέας σεζόν.

Αυτοί που έχουν πιο σίγουρες πιθανότητες ανανέωσης είναι οι; Πούγγουρας, Βαγιαννίδης και Σένκεφελντ. Ενώ αυτοί που πιθανός οδεύουν προς τις πόρτες εξόδου του ΠΑΟ είναι οι: Αποστολάκης και Γιόχανσον. Ανοιχτές παραμένουν μέχρι και το τέλος οι περιπτώσεις των Δώνη και Ινσούα.

Πάντως η πιο ξεκάθαρη περίπτωση μέχρι στιγμής, φαίνεται να είναι αυτή του Μακέντα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 21. Μετά τον ερχομό του Καρλίτος όπου υπολογίζεται ως βασικός, οι «πράσινοι» είχαν ήδη πάρεις τις αποφάσεις τους για τον μέλλον του Ιταλού επιθετικού, όπου η πρόθεση τους είναι η παραχώρηση του.

Ο 29χρονος άσος έχει κάνει το... restart στην Ελλάδα, κατάφερε να επιστρέψει στο προσκήνιο και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει σε ένα πρωτάθλημα πρώτης ταχύτητας ή να αξιοποιήσει την καλή διετία του στον Παναθηναϊκό, με ένα από τα τελευταία καλά συμβόλαια της καριέρας του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code