ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όλες οι αποφάσεις από την τηλεδιάσκεψη για την επανέναρξη της Super League

Aφού ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη της Super League 1, λήφθηκαν ορισμένες αποφάσεις όσον αφορά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και άλλων ζητημάτων.

Αρκετά ήταν αυτά που απασχόλησαν αλλά και συζητήθηκαν στην σημερινή τηλεπικοινωνία της Super League 1 όπου και λήφθηκαν αποφάσεις για το μετέπειτα μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Σίγουρα όλοι επιθυμούν να επιστρέψουν οι αθλητικές δραστηριότητες, εφόσον όμως μας το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Ο Μηνάς Λυσσάνδου καλείται να υποβάλει αίτημα προς την κυβέρνηση και σε κάθε άλλη αρμόδια αρχή, προκειμένου να επιτρέψουν  γίνουν τα πράγματα όπως έχουν οριστεί μέχρι στιγμής,  δηλαδή οι ατομικές προπονήσεις των αθλητών για αρχή και στη συνέχεια οι ομαδικές στις αθλητικές εγκαταστάσεις κάθε ομάδας, μέχρι και στις 18 Μαϊου, ωσότου πραγματοποιηθεί εκ νέου διοικητικό συμβούλιο.

Επίσης καταγράφηκε η θέση του Δ.Σ. περί υλοποίησης ενός συστήματος κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Οι απόψεις διίστανται και έτσι το θέμα θα ξανασυζητηθεί στο πλαίσιο της ομάδας εργασίας.


Τέλος εγκρίθηκε η ανάπτυξη Ε-Sports Super League,. Η διαμόρφωση της θέσης των εκπροσώπων της Super League στην Ε.Ε. της ΕΠΟ, αναφορικά με το πλαίσιο ποινών επί μη αδειοδότησης για τις εγχώριες διοργανώσεις, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code