ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τηλεδιάσκεψη Super League: Ένταση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ! Ακραίοι χαρακτηρισμοί!

Κάθε άλλο παρά ομαλά εξελίσσεται η τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος.

Παρόλο που δε βρίσκονται στην ίδια αίθουσα, τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν ανάμεσα στους εκπροσώπους των ομάδων στη τηλεδιάσκεψη της Super League.  Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπέλυσε χαρακτηρισμούς προς τη μεριά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη, με τον κύριο Γκαγκάτση από πλευράς Θεσσαλονικιών να απαντάει.

Αναλυτικά η συζήτηση:

«Ο ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης του δεν πρέπει να ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Ο Σαββίδης και ό,τι έχει κάνει είναι λεκές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης του δεν πρέπει να ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό γιατί μόνος πρεσβευτής του είναι ο Ολυμπιακός», είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόσθεσε: «Ό,τι έχει κάνει ο Σαββίδης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην επιχειρηματικότητα αποτελούν λεκέδες και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το επιχειρείν».

Όταν του επισημάνθηκε από τον πρόεδρο της λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, ότι ο Ιβάν Σαββίδης απουσιάζει, η απάντηση που έλαβε ήταν: «Τις περισσότερες φορές δεν είναι ο παρών Σαββίδης, Ρώσος είναι, στην Ρωσία είναι. Μόνο μέσω τηλεφώνου και Skype. Όλη την βρώμικη δουλειά την κάνει ο Γκαγκάτσης. Εμείς στον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του ή κανένας παράγοντας του δεν έχει μπει στο γήπεδο με πιστόλια. Εμείς πληρώσαμε το γήπεδο που χτίσαμε και δεν πήραμε επιχορηγήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει μέχρι το τελευταίο ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο. Στον ΠΑΟΚ χαρίστηκαν χρέη».

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ πέρασε στην αντεπίθεση. «Του επιστρέφονται όλοι οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των οποίων και ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός. Είναι εκνευρισμένος πιθανότατα για την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά ο εκνευρισμός του δεν δικαιολογεί να αναφέρεται και στην επιχειρηματική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη που πρόσφατα απέδειξε ακόμη μια φορά με την επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων σε περίοδο κρίσης. Λεκέδες είναι οι στημένοι αγώνες και τα Πακιστανικά τηλέφωνα.


Στον ΠΑΟΚ δεν χαρίστηκε ούτε ευρώ. Πλήρωσε 11 εκατ. ευρώ ο κ. Σαββίδης. Εσείς δεν έχετε πληρώσει στην υπόθεση της Τράπεζας Κρήτης». 


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε: «Κάνετε λάθος. Τα πληρώσαμε όλα».


Ο Μηνάς Λυσάνδρου προσπαθούσε μάταια για αρκετή ώρα να επιβάλει την τάξη και να στρέψει την προσοχή όλων στην ουσία της συζήτησης. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να αρχίσει να φωνάζει για να ακουστεί πάνω από τις αντιμαχόμενες πλευρές.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα και τη συνέχειά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε: «Μπορούμε να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις 5-6 Μαΐου χωρίς χρήση εγκαταστάσεων, γυμναστηρίων και αποδυτηρίων. Εμείς θα συναινέσουμε σε αποφάσεις που θα βοηθήσουν άλλες ομάδες έστω κ αν χάσει χρήματα ο Ολυμπιακός λόγω της πρωτοφανούς κρίσης που υπάρχει στο ποδόσφαιρο».

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετέχουν ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό μαζί με τον κύριο Αγραφιώτη,

Ο Γιάννης Αλαφούζος εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό μαζί με το Λεωνίδα Μπουτσικάρη,
Την ΑΕΚ εκπροσωπεί ο Μηνάς Λυσάνδρου, που είναι και πρόεδρος της λίγκας, 
Τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης,
Τον Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης.
Επίσης παρόντες είναι οι Πουρσανίδης (ΟΦΗ),
Κοξένογλου (Ατρόμητος),
Πιαλόγλου (Ξάνθη),
Τσικνής (Λαμία),
Κούγιας (ΑΕΛ),
Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης),
Λούτσος (Βόλος) και 
Αντωνίου (ΕΠΟ), ενώ δεν εκπροσωπείται ο Παναιτωλικός.

Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ θα κληθούν να αποφασίσουν για την ολοκλήρωση της σεζόν με την διεξαγωγή τουλάχιστον των playoffs, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις εξαγγελίες που θα κάνει η κυβέρνηση την Πέμπτη το απόγευμα (18:00).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code