ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το πιθανό πλάνο για επανέναρξη στη Super League!

Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.



Όλα δείχνουν πως τα ελληνικό πρωτάθλημα θα επιστρέψει στα γήπεδα και στην αγωνιστική δράση. Στη τηλεδιάσκεψη που θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης θα υπάρξουν και οι οριστικές αποφάσεις για τις ημερομηνίες επανέναρξης.

Θα χρειαστεί τουλάχιστον το διάστημα δύο-τριών εβδομάδων για μια μίνι προετοιμασία και οι παίκτες θα επιστρέψουν αρχικά τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας για να βρουν ξανά το ρυθμό τους και να επιστρέψουν σε ένα σημαντικό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Οι ελληνικές ομάδες έχουν ενημερώσει τους ξένους παίκτες που πήραν άδεια να επιστρέψουν το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα στη χώρα μας για να περάσουν την υποχρεωτική καραντίνα των δύο εβδομάδων και μετά να ενταχθούν στις προπονήσεις.

Αρχικός στόχος είναι να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα στις 7 Ιουνίου με τους αγώνες των play-offs αλλά και τους επαναληπτικούς του κυπέλλου και το τελικό να ολοκληρώνονται μέχρι τις 18 Ιουλίου. Η UEFA δείχνει πως θα δώσει στη διάθεση των ομάδων το διάστημα Ιουνίου- Ιουλίου για να ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα και θα χρησιμοποιήσει τον Αύγουστο για τη διεξαγωγή των υπολοίπων φάσεων του Champions και του Europa League.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code