ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όλα δείχνουν επανέναρξη για τη Super League!

Τα τελευταία γεγονότα δείχνουν ότι το ελληνικό πρωτάθλημα θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.



Αν και είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε με βεβαιότητα για όσα θα γίνουν για την αγωνιστική δράση στην Ελλάδα, που έχει επηρεαστεί και αυτή από την πανδημία του κορωνοιού, όλα δείχνουν πως θα έχουμε και πάλι πρωτάθλημα και κύπελλο.

Σύμφωνα με τη Livesport η επανέναρξη αυτή θα γίνει στις αρχές Ιούνη. Από τη στιγμή που η ομάδα του Ολυμπιακού έδωσε σε κάποιους παίκτες άδεια, από αυτή που δικαιούνται, με τους περισσότερους να επιστρέφουν στη χώρα μας στα τέλη Απρίλη. Το ίδιο αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες. Αυτό συμβαίνει για να μπορέσουν και αυτοί να επιστρέψουν να δουν τις οικογένειες τους και να γυρίσουν, ώστε να περάσουν την υποχρεωτική καραντίνα των δύο εβδομάδων και μετά να ξεκινήσουν τη μίνι προετοιμασία.

Με αυτά τα δεδομένα το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πάλι στις αρχές με τις 10 αγωνιστικές που μένουν για τα play-offs και  τις 7 για τα play-out. Η διάρκειά του θα είναι μέχρι τα μέσα του Ιουλίου, όταν και θα γίνει και ο τελικός του κυπέλλου για να δοθεί τέλος σε αυτή τη ταλαιπωρημένη σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code