ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το πλάνο της Super League που θα βοηθήσει να ολοκληρωθεί η σεζόν!

Αυτά θα προταθούν στις ΠΑΕ από τη διοργανώτρια αρχή.

Η Live Sport παρουσιάζει το πλάνο που θα προτείνει η Super League στις ομάδες στην αυριανή τηλεδιάσκεψη, ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η σεζόν που ταλαιπωρείται από την πανδημία του κορωνοιού.

Αν λοιπόν η κατάσταση σταθεροποιηθεί η πρόταση της Λίγκας είναι να ξεκινήσουν οι προπονήσεις σε έναν μήνα, το Μάιο δηλαδή, εφόσον κάτι τέτοιο το επιτρέψει και η κυβέρνηση. Θα ακολουθήσουν σίγουρα 3 εβδομάδες στις οποίες οι ομάδες θα κάνουν μία μίνι προετοιμασία, καθώς θα είναι σχεδόν δύο μήνες σε αγωνιστική απραξία και το πλάνο αναφέρει δύο πιθανά σενάρια για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ένα στις 23 του Μαΐου και ένα στις 30 του ίδιου μήνα.

Τα play-offs θα γίνουν κανονικά σε δέκα αγωνιστικές, ενώ έχουμε και τους επαναληπτικούς για το κύπελλο σε Καραϊσκάκης και Βικελίδης. Το πλάνο υποστηρίζει πως αυτά τα 12 παιχνίδια, 13 με τον τελικό του κυπέλλου, μπορούν να γίνουν μέσα σε 45 μέρες ή μέσα σε 40 μέρες, πράγμα που σημαίνει ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί το διάστημα από 10 έως 15 Ιουλίου.

Η Super League έχει μιλήσει και με τη Nova για αυτό το πλάνο και της έχει ζητήσει να γίνουν 8 παιχνίδια το Σαββατοκύριακο και μόνο μεσοβδόμαδα, αριθμός που μπορεί να αλλάξει και να γίνει 7 και 3 αντίστοιχα, ώστε να ολοκληρωθεί μία ώρα αρχύτερα αυτή η ταλαιπωρημένη σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code