ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Υπουργός Αθλητισμού Ιταλίας: Δεν θεωρείται δεδομένη η επανέναρξη της Serie A



Σύμφωνα με τον Υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας μόνο δεδομένη δεν μπορεί να θεωρηθεί η επανέναρξη του Ιταλικού πρωταθλήματος.
Η πανδημία του κορωνοϊού έχει πλήξει την Ιταλία περισσότερο σε σχέση με τις υπόλοιπες και αυτό έχει επηρεάσει τις Ιταλικές ομάδες οι οποίες περιμένουν πως και πως να επιστρέψουν στο γήπεδο.

Μπορεί να έχει παρθεί η απόφαση πως θα ξεκινήσουν κανονικά οι προπονήσεις στις 18 Μαϊού αλλά τίποτα δεν μπορεί ακόμη να είναι σίγουρο.

Σε μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε μάλιστα το 64% των πολιτών δήλωσε πως δεν επιθυμεί να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, μιας και αυτό θα ήταν ριψοκίνδυνο για την επέκταση του ιού.

Σε δήλωση του ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας ανέφερε πως δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει, αφού η κατάσταση είναι πολύπλοκη.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

«Θα ξεκινήσουν προπονήσεις οι ομάδες στις 18 Μαΐου, αλλά μόνο αν οι συνθήκες είναι ασφαλής, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Δεν θέλω να είμαι αρνητικός ή να καθυστερήσω την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά πρέπει να δούμε τι χρειάζεται ώστε τα πρωτόκολλα να προσφέρουν ασφάλεια στους αθλητές. Υπάρχουν αμφιβολίες και η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Κανείς δεν πρέπει να θεωρεί ότι είναι δεδομένο ότι η χρονιά θα ξεκινήσει και πάλι». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code