ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Serie A: «Επανέναρξη μέχρι τις 14 Ιουνίου ή θα υπάρξουν επιπτώσεις»



Ενώ σιγά σιγά αρχίζει η άρση των περιοριστικών μέτρων στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, στην Ιταλία οι ομάδες πιέζουν να πραγματοποιηθεί και η επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Είναι φανερό πως η γειτονική χώρα μαζί με την Ισπανία και την Μεγάλη Βρετανία έχουν πληγεί περισσότερο σε σχέση με τις υπόλοιπες από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας τόνισε πως οι ομάδες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις σε 20 ημέρες από σήμερα αλλά όπως είπε αυτό δεν σημαίνει πως θα πραγματοποιηθεί και η επανέναρξη. Αυτό έφερε την αντίδραση της Serie A η οποία ανέφερε πως αν το πρωτάθλημα δεν ξεκινήσει μέχρι τις 14 Ιουνίου τότε θα υπάρχουν επιπτώσεις.

Οι επιπτώσεις που αναφέρει οι διοργανώτρια αρχή του Ιταλικού πρωταθλήματος είναι ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά, καθώς έχουν χαθεί πολλά κέρδη εξαιτίας του κορωνοϊού και δεν έχουν σκοπό να χάσουν περισσότερα.

Συγκεκριμένα οι ομάδες της Ιταλίας έθεσαν το ερώτημα πως γίνεται οι παίκτες να μπορούν από τις 4 Μαΐου΄να ασκούνται στα πάρκα και όχι στα προπονητικά κέντρα.

Δείτε όσα είπε ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας:

«Θέλουμε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις στις 18 Μαΐου, αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα υπάρξουν και πρωταθλήματα... Πάντως, είναι χαζά όσα ακούγονται περί πρόθεσης της Κυβέρνησης να μη συνεχιστεί η σεζόν, αν και η επιστημονική κοινότητα αυτή τη στιγμή θα χαιρόταν πολύ αν άκουγε ότι θα ακυρωθεί οριστικά η ποδοσφαιρική χρονιά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code