ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χόρνερ: " Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διεξαχθεί η πρεμιέρα στο Red Bull Ring"









Όπως όλα δείχνουν το Αυστριακό GP  είναι το πιο πιθανόν για γίνει η πρεμιέρα στην φετινή σεζόν στην F1 και το "αφεντικό" της Ρέντ Μπουλ Κριστιάν Χόρνερ δήλωσε πως κάνουν ότι μπορούν για να διευκολύνουν τις καταστάσεις.



Τα σχετικά ριπόρτς  που προέκυψαν από την Παρασκευή (24/4) υποδηλώνουν πως όλα δείχνουν με τα τωρινά δεδομένα, πως θα έχουμε εκκίνηση στην F1 στις 5 Ιουλίου, στο Red Bull Ring της Αυστρίας. Η πίστα που ανήκει στην Red Bull και αποτελεί την φυσική έδρα της ομάδας. Ενδιαφέρον προκαλεί και το γεγονός ότι εξετάζεται και ένας δεύτερος αγώνας στην ίδια πίστα, με διαφορά μιας εβδομάδας από την πρώτη. Φυσικά όλα αυτά είναι ακόμη φημολογίες και σενάρια, με την F1 να μην έχει ανακοινώσει επίσημα το προσαρμοσμένο στις έκτακτες συνθήκες καλεντάρι της φετινής χρονιάς.

Μόνο ένα δεύτερο κύμα του κορονοιού, θα μπορούσε να σταματήσει τον σχεδιασμό των αγωνοδικών. Θυμίζουμε πως οι εννιά πρώτοι αγώνες αναβλήθηκαν ή ματαιώθηκαν ( Αυστραλία, Μονακό) λόγω της πανδημίας. 
Και ο Horner έχει ως στόχο στην προοπτική η σεζόν να ξεκινήσει στο Red Bull Ring, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "θα κάνουν ότι μπορούν" για να το διευκολύνουν λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς που θα ισχύουν.
Το "αφεντικό" της Red Bull επεσήμανε στην The Sun ότι: " Είμαστε αισιόδοξοι και θα ήταν ένα υπέροχο ξεκίνημα για το πρωτάθλημα ( το Αυστριακό GP) αν κριθεί ασφαλές. Γνωρίζω ότι η Red Bull κάνει ό,τι μπορεί για να διευκολύνει τον αγώνα. Αν το Υπουργείο Υγείας και η κυβέρνηση συμφωνήσουν, τότε μας δίνετε ένα σημείο εκκίνησης στο οποίο θα μπορούσαν να ακολουθήσουν και άλλοι. Προφανώς, έχει γίνει τεράστια έρευνα σχετικά με το πώς θα μπορούσε να διοργανωθεί ένα αγώνας χωρίς φιλάθλους και με το ελάχιστο αριθμό ατόμων που θα πρέπει να παρευρίσκονται.
Ο 46χρονος Βρετανός διευκρίνισε ότι:" Όλες οι διαδικασίες θα προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και των δοκιμαστικών, με την κάθε ομάδα να πρέπει να έχει λιγότερα από 80 άτομα προσωπικό. Αλλά είναι πάντα σημαντικό να έχουμε ένα στόχο, ακόμη και σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας όπως αυτές. Έαν δεν έχετε κανένα στόχο στη ζωή, τότε απλά η ζωή τρέχει".
Ο Horner συνέχισε λέγοντας ότι: " Η παγκόσμια κρίση είναι μεγαλύτερη από το δικό μας σπορ, αλλά αν βάλετε ένα δείκτη στο ημερολόγιο και πείτε, 5η Ιουλίου το σημείο εκκίνησης, εάν τα πράγματα χειροτερέψουν, τότε μπορούν πάντα να αλλάξουν. Είναι όλα στην εντέλεια και μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα, αφού η εγκατάσταση είναι ειδικά σχεδιασμένη για αγώνες F1. Πιστεύω πως το Red Bull Ring έχει την ικανότητα να αντιδράσει ταχύτερα αν δημιουργηθεί κάποιο ζήτημα, από οποιαδήποτε πίστα στον κόσμο."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code