ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

PSG: Ανοικτό το ενδεχόμενο ανανέωσης για Καβάνι

Όπως ο Τιάγκο Σίλβα έτσι και ο Έντινσον Καβάνι θεωρήθηκε παρελθόν για την Παρί Σεν Ζερμέν από την επόμενη σεζόν .

Παρόλα αυτά , όπως και στην περίπτωση του Βραζιλιάνου , ο Ουρουγουανός άσσος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ανανέωσης συμβολαίου σύμφωνα με την L'Equipe .

Καθώς το συμβόλαιο του Ερίκ Μαξίμ αναμένεται να λήξει ενώ παράλληλα η περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι δεν έχει ξεκαθαρίσει , οι Παριζιάνοι  βρίσκονται στην αναζήτηση μίας εναλλακτικής στην θέση "9" με τον αρχηγό και αγαπημένο των φιλάθλων Καβάνι να αποτελεί φυσικά μια εξαιρετική επιλογή .

Όλα τα παραπάνω ( εκτός της αναμενόμενης φυγής του Ερίκ Μαξίμ ) αποτελούν συνέπειες που καλούνται να αντιμετωπίσουν όλα τα ποδοσφαιρικά και μη κλαμπ παγκοσμίως λόγω της οικονομικής αποσταθεροποίησης που δημιούργησαν τα μέτρα αντιμετώπισης του COVID-19 .

Ο Καβάνι είναι πλέον 33 χρονών και ύστερα από τις οικονομικές επιπλοκές που υποβαθμίζουν την χρηματιστηριακή αξία των περασμένης ηλικίας ποδοσφαιριστών , δεν αποτελεί πρώτη επιλογή των Ευρωπαϊκών κλαμπ . Παρόλα αυτά υπάρχουν δημοσιεύματα που δηλώνουν το ενδιαφέρον ορισμένων ομάδων της Λατινικής Αμερικής . Επί του θέματος , ο Λεάντρο Παρέντες δήλωσε ότι ο Ουρουγουανός συμπαίχτης του δεν ενδιαφέρετε για οποιαδήποτε αλλαγή ηπείρου προς το παρόν .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code