ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Premier League: Επιστρέφουν στις προπονήσεις μια εβδομάδα νωρίτερα

H αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη της σεζόν στην Αγγλία έχει αρχίσει, με στόχο την επιστροφή στα γήπεδα στις αρχές Ιουνίου. Αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Άρσεναλ, η Γουέστ Χαμ, η Τότεναμ και η Μπράιτον, έχουν ανοίξει και πάλι τα Προπονητικά Κέντρα για ατομικές προπονήσεις των ποδοσφαιριστών τους.

Αρκετές ομάδες της Premier League έχουν αποφασίσει να αρχίσουν προπονήσεις στις 11 αντί για τις 18 Μαΐου προκειμένου να έχουν περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, μπορεί το αρχικό πλάνο της Λίγκας να ήταν η επιστροφή στις προπονήσεις -σε γκρουπ- στις 18 Μαΐου, αλλά ήδη δεν είναι λίγες οι ομάδες που σκέφτονται να αρχίσουν μία εβδομάδα νωρίτερα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Telegraph", η απόφαση των ομάδων σχετίζεται με το μεγάλο διάστημα αποχής των παικτών από τη δράση, αφού θεωρούν πως χρειάζεται περισσότερες από τρεις εβδομάδες για να μπουν ξανά σε ρυθμό.

Σε περίπτωση που το επιτρέψει η βρετανική κυβέρνηση δεν αποκλείεται το πρωτάθλημα να επανεκκινήσει την 1η και όχι την 8η Ιουνίου, όπως είναι αρχικά προγραμματισμένο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code