ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η παραίτηση του Phil Neville από τις "ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΕΣ" της Αγγλίας

 


Ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος πρόκειται να ανακοινώσει ότι ο Phil Neville θα παραιτηθεί από προπονητής της αγγλικής γυναικείας ομάδας στο τέλος του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2021.

Ο επικεφαλής της Αγγλίας θα δώσει τη δυνατότητα σε έναν νέο προπονητή να πάρει τα ηνία για το Euro που θα γίνει το 2022.



Αυτό το Euro είχαν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2021 πριν από την πανδημία του κορωναϊού και το συμβόλαιο του Neville έπρεπε να λήξει μετά από αυτό.

Δεν είναι σαφές εάν θα αναλάβει την ομάδα, όπως είχε προγραμματιστεί, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι επίσης καθυστέρησαν ένα χρόνο έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Νέβιλ, ο οποίος έγινε προπονητής τον Ιανουάριο του 2018, αντιμετώπισε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του.



Ηγήθηκε της Αγγλίας στον πρώτο τίτλο του SheBelieves Cup το 2019 πριν από την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο εκείνο το καλοκαίρι.

Αλλά από τη νίκη της περσινής προημιτελικής επί της Νορβηγίας, οι Lionesses έχουν χάσει επτά από τα 11 παιχνίδια και δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τον τίτλο του SheBelieves Cup τον Μάρτιο.

Παρά τα αποτελέσματα αυτά, ο πρώην παίκτης της Manchester United διατήρησε την υποστήριξη του FA. Η απόφαση σχετικά με τη σύμβασή του έχει ληφθεί λόγω του coronavirus και του αντίκτυπου της στο γυναικείο ποδοσφαιρικό ημερολόγιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code