ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Nowitzki : Έναν χρόνο μετά το αντίο στην ενεργό δράση

Ένας χρόνος πέρασε από την στιγμή που ο μπασκετικός κόσμος αποχαιρέτησε τον παίχτη των Dallas Mavericks.
Βέβαια, μέσα σε αυτόν τον χρόνο αποχαιρετήσαμε  και έναν άλλον θρύλο των παρκέ για δεύτερη φορά,τον Kobe Bryant. Η αναφορά στον Kobe γίνεται για να αναλογιστούμε ότι δεν πρέπει να θεωρούμε κανέναν και τίποτα δεδομένο σε αυτήν την ζωή. Έτσι και ο Nowitzki ξέρει και εκτιμάει τον χρόνο αλλά δεν ξεχνάει τις στιγμές που έχει ζήσει μέσα στο γήπεδο.

Η κατάσταση στην οποία είμαστε παγκοσμίως δεν είναι και η ιδανική για να συμπίπτει με μία τέτοια επέτειο όπως είπε και ο ίδιος ο Dirk αλλά θεώρησε σωστό να κάνει μία ανάρτηση στο twitter στην οποία έγραψε : "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήδη πέρασα ένας χρόνος από τότε. Μέρες σαν και αυτή με κάνουν να αναπολώ το μπάσκετ ακόμη περισσότερο. Σας ευχαριστώ για την αγάπη."

Η ανάρτηση του άλλοτε αστέρα των Mavericks απευθυνόταν κυρίως στους φιλάθλους της ομάδας με τους οποίος πανηγύρισε το 2011 το μοναδικό πρωτάθλημα που έχει ο σύλλογος του Dallas.
Ο Dirk Nowiztki , αν και ασυνήθιστο για αστέρα του NBA , ήταν από τους παίκτες τους οποίους είχαν μηδαμινούς ή καθόλου "haters" και αυτό λόγο του ήθους και του χαρακτήρα του. Ήταν ο τύπος ο οποίος θα κάνει την δουλεία του και δεν θα ενοχλήσει κανέναν αλλά όταν δει ότι κάποιος συμπαίκτης του τον χρειάζεται θα τρέξει να βοηθήσει. Γενικά δεν απασχόλησε ποτέ τα media παρά μόνο όταν ξεχώριζε στα γήπεδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code