ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

NBA : Άφησαν τις μπάλες και έπιασαν τα τηλεχειριστήρια

Το NBA σαν επιχείρηση και αυτό, φρόντισε να μην κρατήσει το ενδιαφέρων του κοινού του μακριά και έτσι διοργάνωσε μια εικονική λίγκα!
Αφού έτσι κι αλλιώς το NBA έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια στο gaming μεσώ της νέας εικονικής λίγκας που έχει φτιάξει για gamers (NBA 2K League), δεν έχασε και την ευκαιρία τώρα εν μεσώ της καραντίνας να δημιουργήσει ένα εικονικό πρωτάθλημα στο οποίο θα πάρουν μέρος κάποια από τα ταλέντα του.

Kevin Durant, Trae Young και Demarcus Cousins είναι μερικοί από τους αστέρες που πήραν μέρος. Πολλοί από τους συμμετέχοντες  όπως είναι φυσικό έχουν ως χόμπι το gaming, παρόλα αυτά ο Paul George και Gordon Hayward  δεν πήραν μέρος αν και στο παρελθόν έχουν ανεβάσει πάμπολλες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες ασχολούνται  με το gaming.

ακολουθούν τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου:
Kevin Durant vs. Derrick Jones Jr..78-62
Zach Lavine vs. Deandre Ayton
57-41
Trae Young vs. Harrison Barnes
101-59
Hassan Whiteside vs. Patrick Beverley
84-54
Donovan Mitchell vs. Rui Hachimura
74-71
Devin Booker vs. Michael Porter Jr.
85-75
Andre Drummond vs. DeMarcus Cousins
101-49
Montrezl Harrell vs. Domantas Sabonis
73-51

Τα "highlights" του πρώτου γύρου ηταν ο αποκλεισμός του Kevin Durant απο τον Derrick Jones Jr. των Heat και οι νικες των Trae Young και Andre Drummond επι των Harrison Barnes και DeMarcus Cousins αντίστοιχα οι οποιες η διαφορα ξεπέρασε τους σαραντα και 50 ποντους αντοστοιχως!

τα επόμενα ζευγαρια του δευτερου γυρου τα οποία μπορειτε να τα παρακολουθησετε live μεσω της πλατφορμας του ESPN είναι :

Trae Young vs. Deandre Ayton
Patrick Beverley vs. Andre Drummond
Derrick Jones Jr. vs. Montrezl Harrell
Rui Hachimura vs. Devin Booker

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code